Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geçen yıl femin dergilerini kullandım gayet kaliteli. Soruları öss sorularına çok yakın. Ben çok memnundum kesinlikle tavsiye ederim.
bazyy senin mesjını okudum bende 29 yaşındayım 3 cocukla hazırlanacağım karar verirsen banada söylermisin canım.sen hangi bölüm istiyorsun
bencedefinal final final kesinlikle şaşmayın derim
ne güzel canım yaa çok sevindim(yandaş bulmama)alkisalkisalkis ben sözel 2 den hazırlanıcam türkçe öğretmenliği ilk tercihim sonra tarih öğretmenliği..ikisinden biri yani sen hangi bölümden hazırlanmak istiyorsun.bu arada ben bir dersaneye yazıldım....
Kızlar evde sadece dergilerle hazırlanmak iyi bir bölüm kazanmak için yeterli olur mu sizce? Tıp Fakültesi , Hukuk gibi?
bazy ben ts dan hazırlanacam ama en çok psikoloji okumak istedim en büyük hayalimdi.ama o eşit ağırlıkta bilmiyorum ne yapmalıyım matematik1 belki calışırsam yapaım ama mat 2 zor.aslında karar aşamasındayım.ea hazırlansam imkansızın peşindenmi gitmiş olurum.mat. yetenek işi herhalde o da bende yok.ben türkçe yada zihin engelliler öğr .istiyorum s da ama gözüm psikolojide.bu yıldan çok umutlu değilim 1.5 yaşında oğlum var artık seneye dershaneye giderim.zihin engelliler öğr. istiyorum çünkü otizimden çok çektin otistik oğlum vardı
bazy ben ts dan hazırlanacam ama en çok psikoloji okumak istedim en büyük hayalimdi.ama o eşit ağırlıkta bilmiyorum ne yapmalıyım matematik1 belki calışırsam yapaım ama mat 2 zor.aslında karar aşamasındayım.ea hazırlansam imkansızın peşindenmi gitmiş olurum.mat. yetenek işi herhalde o da bende yok.ben türkçe yada zihin engelliler öğr .istiyorum s da ama gözüm psikolojide.bu yıldan çok umutlu değilim 1.5 yaşında oğlum var artık seneye dershaneye giderim.zihin engelliler öğr. istiyorum çünkü otizimden çok çektin otistik oğlum vardı