- 27 Eylül 2014
- 213
- 174
- 103
Evet adam tamamen akademik bir tez istiyor . Ne yapıcam bilmiyorum . Üst devre lere sordum kendi meselenizi bulmalisiniz filan dediler sinirimi bozdular .
Uykusuzluğumu felsefik olarak nasıl yazsbilirim kiKendi meselenize yönelebilirsiniz o zaman, uyku/ölüm kavramlarını eski yunandan alır günümüze getirirsiniz. Geceyi neden terkettik? Tarihin, toplumun gelişimiyle neden bizim için artık yalnızca gündüz önemli hale geldi diye ilk sorunuzu sorduktan sonra gerisi gelmez mi?
Çok teşekkür ederim ama öyle şeyler değil. . Kendim bi konu bulup onu deşmem gerekiyosanatsal bir şey? hmmm ay akımlarla ilgili filan mı
dadaizm mesela??nasıl o çok felsefidir ehehehe
eğer olur dersen araştırırım ben de senin için baakrız beraber
Felsefe mi okudun kız senn ??Iki kisinin ayni rengi gordugunu nerden bilicez? Sen de ben de kirmizi diyoruz ama acaba ayni rengi mi goruyoruz? Belki de isimlendirisimiz ayni ama algilayisimiz farkli. Aynisi aci icin de gecerli. Ders notlarim bodrum katta kolide ya yanimda olsaydi keskem ah keskem. Ben olsam burdan yururdum.
Uykusuzluğumu felsefik olarak nasıl yazsbilirim ki
Çok teşekkür ederim ama öyle şeyler değil. . Kendim bi konu bulup onu deşmem gerekiyo
Felsefi bir mesele edinin ve tez yazin diyen hocanin diplomasi var mi? Akademik isler boyle islemez ki canim. Ben de bir akademisyenim ama boyle birsey ilk defa duyuyorum. Felsefe bir ummandir. Bi kere ne felsefesi? Din felsefesi, varlik felsefesi, zart felsefesi zurt felsefesi ki bunlar sadece ana basliklar bunlarin icik ve ciciklari olur yuzlercee alt baslik. Sonra sen sectigin bi konuda onlarca kitap okursun ardindan hocanla beraber karar verirsiniz ve tezine baslarsin. Once basligi yazayim gerisi gelir diye bi sey yok. Ne hocalar var ya...Allah aşkına konuyu taşımayın . Bilen birileri yanıt verir belki .
Kızlar felsefe dersi görüyoruz ve hoca tutturdu felsefi mesele edinin ve tez yazın diye .
Düşünüyorum düşünüyorum hiç bir şey bulamıyorum ve haftaya denemelerini masasina istemiş .
Napcami bilmiyorum kalicam sanırım .
Evettt bence de ben edebiyat okudum arastirma teknikleri ve kuramlar dersinde odev hazirlamistim rendekar ve plato uzerine. :) cok severim puslu kitalar atlasini.Kendin soylemissin ya zatenusunuyorum dusunuyorum diye.
Senin yerinde olsam rendekar'i anlatirdim Puslu Kitalar Atlasi uzerinden.
Unutma, felsefede düşünmek çok önemli bir eylemdir ;-)
Sevgileerrr
Evet kendisinin diploması var ve bunu istiyor ...Felsefi bir mesele edinin ve tez yazin diyen hocanin diplomasi var mi? Akademik isler boyle islemez ki canim. Ben de bir akademisyenim ama boyle birsey ilk defa duyuyorum. Felsefe bir ummandir. Bi kere ne felsefesi? Din felsefesi, varlik felsefesi, zart felsefesi zurt felsefesi ki bunlar sadece ana basliklar bunlarin icik ve ciciklari olur yuzlercee alt baslik. Sonra sen sectigin bi konuda onlarca kitap okursun ardindan hocanla beraber karar verirsiniz ve tezine baslarsin. Once basligi yazayim gerisi gelir diye bi sey yok. Ne hocalar var ya...
Ucundan okudum, bilinc felsefesi dersim vardi da. Tez dedigi heralde tez-antitez yaz, iste ne biliyim, sana problem gelen biseyden bahset, ornek veriyorum iki kisinin ayni rengi ayni sekilde algiladigindan nasil emin olabiliriz? Bence olamayiz dersin. Neden oldugunu acikliycan, su akim soyle bu akim boyle acikliyo falan. Kimisi ilerde emin olabiliriz diyo, kimisi de asla emin olamayiz sonsuza kadar boyle belirsiz kalcak diyo cunku. Onlari aciklarsin. Kendi fikrini destekliycek "statement"lar bulursun falan filan. Simdi oturup ben yazmaya baslicam hahahokudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?