felix veya king markalı ürünleri kullanan war mı?

tweetym1986

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
36
0
kızlar küçük mutfak aletlerimi henüz almadım fakat fiyat araştırması yaptığımda bilindik markaların(braun,tefal.arzum vs..) çok fahiş fiyatlara satıldığını gördüm bu yüzden de daha uygun fiyatlı markalara baktım king ve felix markalarının fiyatları diğerlerine göre çok uygun estetik olarak da çok hoş görünüyolar ama kullanan arkadaşlar varsa bide onların görüşlerini almak istiyorum
bide mikser, blender ve rondo 3 lüsünü sizce ayrı ayrı mı yoksa takım halinde yani tek motorda olanlardan mı almalıyım bnce çok fazla yer işgal etmemesi adına takım daha kullanışlı ama kimilerini takımların çok uzun ömürlü olmadığını söylüyolar siz ne düşünoyosunuz kızlar kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende felixin su ısıtıcısı var 2 senedir kullanıyorum çok memnunum daha önceki arçelikti 2yıl falan kullandım altından su sızdırmaya basladı bende yerine felix aldım

Arçeliğin çaycısı bozulunca, Felix aldık ve 5 sene oluyor hala tık demedi
Çaycısı güzel, diğer ürünlerini bilmiyorum :1no2:

kingden ekmek kızartma makinesi ve şarjlı el süpürgesi aldık. ikisinden de hiç memnun kalmadık açıkçası.

arkadaşım sakın alma ben de 3yıllık evliyim uygun ve çok cici die felix herşeyi aldım çaycısı iiii ama diğerleri berbat hele tost makinası garantisinden yararlanıp ücretsiz değiştirdim ama onlarda hepsi berbat bence 1kere al yıllarca kullan jtefalde alma oda kötü bakma adı var ben bosch üstüne tanımıyorum.ucuz mal kullanıcak kadar zengin değiliz lafınada çok katılıyorum.

peki kızlar arzuma ne dersiniz:uhm:
canım arzum markanın son zamanlarda ürünlerinin kalitesinin kötü olduğunu duymuştum ama bilemiyorum. ben kettle almıştım kendime. satın aldığım yerde birçok marka vardı ama ordaki bayan bana tefal al demişti. şikayetin en az hatta hiç olmadığı marka bu demişti.yıllarca sorunsuz kullanırsın demişti.

ben felıxden cok memnunum tost makınası ıkı yılıık super cıktı..caycısı cokk ii..kıng degıl ama felıx guzel bnce

Arçeliğin çaycısı bozulunca, Felix aldık ve 5 sene oluyor hala tık demedi
Çaycısı güzel, diğer ürünlerini bilmiyorum :1no2:

kesinlikle katılıyorum,çaycısı çok güzel ,bendekinin rengi siyah-gümüş( BAŞKADA VARMI BİLMİYORUM) mutlaka tavsiye edrim.Bide tost makinamla,baskülüm de felix 3 yıldır hiç bir sorun çıkarmadılar yerimseniben

hepinize çok teş.ederim ama hala ne marka alıcam bilmiyorum kiminiz memnun kalmış kiminiz kalmamış kafam karıştı :uhm::uhm:

felıx kesinlikle önermiyorum arkadaşlar bir kaç ürününü almıştım evlenirken hepsi elimde kaldı

hadi ya önermiyosun demek
geçenlerde felix fön makinesi aldım aldığım yerdeki çocuk açtı denedik baya ısı veriyordu kartla 38 ytlye taksitle aldım

umarım dediğin gibi bir problem yaşamam ilerde

cnm ben yeni aldım.
bütün küçük ev aletlerim king.
arçelik ve bunun gibi büyük markalar sadece büyük beyaz eşya üretirler.
onlar o konuda uzman ama küçük ev aletleri büyük markalarda aynı kalitede değil.
king mesela sadece küçük ev aletinde üretimi daha iyidir.
bunları araştırmalı.felix ve arzum alma tavsiye etmem.
king aldım evde de kullanıyrz çok memnunuz.
rondo mikser blander setini aldım ayrıca blanderim vardı o da simbo.
simboda küçük ev aleti üreticisi.
onuda tavsiye ediyrm.
ama küçük ev aleti alırken arçelik bosh beko gibi markaları almayın

bende aynı senin gibi düşünüyorum canım ama kullanan arkadaşlarımızında söylediklerini gözardı edemiyorum :uhm:
işin aslı zaten daha çok fazla eksiğim war birde küçük ew aletlerine bi serwet yatırmak istemiyorum onlara vericem parayla başka eksiklerimi tamamlarım diye düşünüyorum ama hala kararsızım neticede çok pahalı olmayan,aynı zamnda kaliteli,uzun ömürlü kullanıcam bişeyler olsun istiyorum ama sanırım hepsi bi anda olmuyo galiba ben biraz fazla beklentiliym ama eminimki benim gibi düğün arefesindeki tüm kızlar böyle düşünüyodur
bu arada kingden tamamen vazgeçmiştim cnm ama sen böle diyince yine acaba kingmi alsam demedende edemedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm küçük ev aletleri iyi bir marka alsanda çabuk bozuluyr kingde alsan bozuluyor.
önemli olan tam üreticisinden alıp ömrü bir iki yıl daha uzatabilmek.
biz evde kullanıyrz çok memnunuz.
dediğim gibi sadece tekli blander simbo diğerleri king.ekmek kızart. mak. firtöz rondo blander mikser narenciye sıkıcağı hepsi king sadece su ısıtıcısı ve tost mak. nişanlım almıştı onların markası farklı.
king güzel markadır.fiyatlarıda diğerlerine göre çok uygun. bak bir örnek vereyim. eski su ısıtıcımız arçelik çay mak. da öyle.sadece 1.5 yıl kullandık bozuldu yenisini aldık king şükürler olsun 5. yılımız tık demedi. ama bunların ömürleri ztn kısa bir 5 yıl daha çalışmasını bekleyemeyiz.

çok haklısın canımcım walla içimi rahatlattın en azından pahalı bişeyler alamıycam diye üzülmememi sağladın çok teş.ederim tatlımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bizde felix in ütüsü vardı hiç memnun kalmamıştık. Su bırakıyor buhar az çıkıyor. ılk aldığımız zamanlar iyiydi sonradan kullanınca biraz bu sorunlar meydana geldi.. Ben her zaman derim kaliteden şaşmayacaksın. Evet tefal pahalı ama en 2 yıl oldu kullanalı hala taş gibi hiç birşeyi yok. Ve kaymak gibi ütü yapıyor opuyorumnanaktan

ben de öğrenciyim vaktim az olduğundan salata ve yemeklere özellikle soğan doğramak için rondo almayı düşünüyorum. fiyatlarına baktım king, sinbo, arzum veya fakir alayım diye düşünmüştüm...sinbonun bıçakları tabana çok yakındı belki iyi parçalamaz diye düşündüm...kingin çift bıçaklısına bakmıştım bıçakları çok keskin deil gibi gelmişti. kafam karıştı şimdi.. kingin rondosunu kullanan var mı? iyi parçalıyor mu sulandırıyor mu?? merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…