- 25 Aralık 2008
- 36
- 0
-
- Konu Sahibi tweetym1986
canım arzum markanın son zamanlarda ürünlerinin kalitesinin kötü olduğunu duymuştum ama bilemiyorum. ben kettle almıştım kendime. satın aldığım yerde birçok marka vardı ama ordaki bayan bana tefal al demişti. şikayetin en az hatta hiç olmadığı marka bu demişti.yıllarca sorunsuz kullanırsın demişti.peki kızlar arzuma ne dersiniz:uhm:
Arçeliğin çaycısı bozulunca, Felix aldık ve 5 sene oluyor hala tık demedi
Çaycısı güzel, diğer ürünlerini bilmiyorum :1no2:
cnm ben yeni aldım.
bütün küçük ev aletlerim king.
arçelik ve bunun gibi büyük markalar sadece büyük beyaz eşya üretirler.
onlar o konuda uzman ama küçük ev aletleri büyük markalarda aynı kalitede değil.
king mesela sadece küçük ev aletinde üretimi daha iyidir.
bunları araştırmalı.felix ve arzum alma tavsiye etmem.
king aldım evde de kullanıyrz çok memnunuz.
rondo mikser blander setini aldım ayrıca blanderim vardı o da simbo.
simboda küçük ev aleti üreticisi.
onuda tavsiye ediyrm.
ama küçük ev aleti alırken arçelik bosh beko gibi markaları almayın
bende aynı senin gibi düşünüyorum canım ama kullanan arkadaşlarımızında söylediklerini gözardı edemiyorum :uhm:
işin aslı zaten daha çok fazla eksiğim war birde küçük ew aletlerine bi serwet yatırmak istemiyorum onlara vericem parayla başka eksiklerimi tamamlarım diye düşünüyorum ama hala kararsızım neticede çok pahalı olmayan,aynı zamnda kaliteli,uzun ömürlü kullanıcam bişeyler olsun istiyorum ama sanırım hepsi bi anda olmuyo galiba ben biraz fazla beklentiliym ama eminimki benim gibi düğün arefesindeki tüm kızlar böyle düşünüyodur
bu arada kingden tamamen vazgeçmiştim cnm ama sen böle diyince yine acaba kingmi alsam demedende edemedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm küçük ev aletleri iyi bir marka alsanda çabuk bozuluyr kingde alsan bozuluyor.
önemli olan tam üreticisinden alıp ömrü bir iki yıl daha uzatabilmek.
biz evde kullanıyrz çok memnunuz.
dediğim gibi sadece tekli blander simbo diğerleri king.ekmek kızart. mak. firtöz rondo blander mikser narenciye sıkıcağı hepsi king sadece su ısıtıcısı ve tost mak. nişanlım almıştı onların markası farklı.
king güzel markadır.fiyatlarıda diğerlerine göre çok uygun. bak bir örnek vereyim. eski su ısıtıcımız arçelik çay mak. da öyle.sadece 1.5 yıl kullandık bozuldu yenisini aldık king şükürler olsun 5. yılımız tık demedi. ama bunların ömürleri ztn kısa bir 5 yıl daha çalışmasını bekleyemeyiz.