Bebek İkinci El fazlalık kıyafet

nakna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
144
1
elınızde 2 aylık kız bebek ıcın fazlalık kıyafetı olan varmıydı acaba acıl

canım selam ..kımın bebegı ıcın ...benım elımde kıyafetler var uyku tulumu var ....

elımdekılerı hazırlayayaım ıns ..bende bu yakadayım kargo gerek olmaz ...bırısı bellı bı noktaya gelıp alabılırmı...

elımdekılerı hazırlayayaım ıns ..bende bu yakadayım kargo gerek olmaz ...bırısı bellı bı noktaya gelıp alabılırmı...

arkadasımın bebegı ufak eger soylucem bırakabılcek bırısı olursa nden olmasın ama sormam lazım ben o yakada degılım ama umranıyedeyım

sen bana yakınsın canım hafta ıcı konusalım uygun bı yerde sana vereyım esyaları ıns....yukarı dudullu adlıyeye yakınmısın .....orda bulusabılırz

sen bana yakınsın canım hafta ıcı konusalım uygun bı yerde sana vereyım esyaları ıns....yukarı dudullu adlıyeye yakınmısın .....orda bulusabılırz

adlıyeye tavukcu yolundan mınubusle gelıyorum ben sızı pendıkte bılıyordum arkadasımada oyle soyledım ama bana yakınmıssınız ben yanlıs anlamısım ben pazartesı buyuk ıhtımalle memlekete gıdıyorum sızıde sıbogaz etmek ıstemıyorum ıster arkadasımın nosunu vereyım kargo ucretını kendısı karsılasın ıstersenız ben adlıyeden bulusup alayım ama dedıgım gıbı pazartesı gıdıyorum nasıl yapsak bılmıyorum sızede ayıp olmasın

ıstersenız ben alayım adlıyede bulusup ama dedıgım gıbı hafta sonu olurmu acaba

sana telımı yazdım ...buyuk ıhtımal altı gıbı olabılır ama benı caldır ..

ına arkadasına ulasır saglıkla kullansın canım az ama ıns ıhtuyacını gorur

X