Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fazla Tüylere Garantili Çözüm (A&Naturel) ??
- Konu Sahibi rohy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?birde kökten alındıktan sonra sürülen solüsyonlar geçici bir işe yarıyor bence çünki diğer seansta yine tüyleri kökten almanız gerekiyor ve kıl kökündeki hücreler yeniden tekrar canlılık kazanarak çıkmya başlıyor ,bu döndü böyle devam edip gidiyor
bende bu yakınlarda piyasaya henüz çıkmamış ama ağustos ayı gibi çıkacak bi solüsyona merak salmış durumdayım
nette araştırırken buldum bu solüsyon hakkındaki bilgileri
çeşitli bitki ekstresinden hazırlanan bu solüsyonun tüyleri 1 seansta bile tamamına yakınını yok ettiğini yazan kullanıcılar var ,bende merak edip ilgili kişiye ulaştım bana 10 ml solüsyon numune olarak göndercek bu hafta ,1 seans için eterliymiş 10 ml ( kendisi tam 17 seans lazer yaptırmış ve kurtulamamış ,çok eski bi kitaptan bulmuş formülü ve bazı prosedürler gereği ürünün piyasaya çıkması zaman almış ,ağustos gibi piyasada olacakmış ,solüsyonun ismide belirlenmiş ama burda söylemem yasak olabilir diye yazmıyorum şimdi)
heyecanla bu solüsyonu kullanmayı bekliyorum ,bakalım
bende bu yakınlarda piyasaya henüz çıkmamış ama ağustos ayı gibi çıkacak bi solüsyona merak salmış durumdayım
çeşitli bitki ekstresinden hazırlanan bu solüsyonun tüyleri 1 seansta bile tamamına yakınını yok ettiğini yazan kullanıcılar var ,bende merak edip ilgili kişiye ulaştım bana 10 ml solüsyon numune olarak göndercek bu hafta ,1 seans için eterliymiş 10 ml ( kendisi tam 17 seans lazer yaptırmış ve kurtulamamış ,çok eski bi kitaptan bulmuş formülü ve bazı prosedürler gereği ürünün piyasaya çıkması zaman almış ,ağustos gibi piyasada olacakmış ,solüsyonun ismide belirlenmiş ama burda söylemem yasak olabilir diye yazmıyorum şimdi)
garip gelen kısmı neresi? açıkça deneyimlerimi yazdım diye düşünüyorum. hakikaten zayıflatıyor ve azaltıyor ama biraz zaman istiyor. normal tüy dökücü olarak kullanın gerisi zamanla oluyor yani.inanmak istiyorum,kendimi zorluyorum ama garip geliyor hala.gerçekten böyleyse 1 dakika durmam alırım.inşallah doğrudur:uhm:
garip gelen kısmı neresi? açıkça deneyimlerimi yazdım diye düşünüyorum. hakikaten zayıflatıyor ve azaltıyor ama biraz zaman istiyor. normal tüy dökücü olarak kullanın gerisi zamanla oluyor yani.
bir kremin tüyleri kökünden alması bana garip geldi.çünkü böyle birşeyin olabileceğini ilk defa duydum.deneyimlerinizi açıkça yazdığınız için sağolun.artık garip gelmiyor.
bir kremin tüyleri kökünden alması bana garip geldi.çünkü böyle birşeyin olabileceğini ilk defa duydum.deneyimlerinizi açıkça yazdığınız için sağolun.artık garip gelmiyor.
ay yok yanlış anlattım sanırım. kökünden ağda gibi çekip almıyor. Kılları diğer tüy dökücüler gibi yüzeyden döküyor ama pürüzsüz bir cilt oluyor kullandıktan sonra. sanki ağdalı gibi yumuşacık oluyor. tüyleri de bir şekilde azaltıyor ve zayıflatıyor. Bir de ürün suyla karıştırıp kullanıyoruz. Suyla karuıştırırken bitkleri görebliyorsunuz. Hatta ürüne yeşil bir renk veriyor kısa sürede. Yani öyle gizl saklı bir formül de değil. İşe yarıyor yane.
yeni sipariş vermek için gittigidior a girmiştim kızlar. a naturel diye aratınca denemek isteyenler için bir satış başlatmışlar. tekini 1 liradan veriyorlar. Kargo da ödeseniz taş çatlasın 5 lira olur. Ürün fiyatı 5 lira zaten. İyi düşünmüşler bence ne de olsa denemekten zarar gelmez bu fiyata. Görünce paylaşmak istedim. :))
birde kökten alındıktan sonra sürülen solüsyonlar geçici bir işe yarıyor bence çünki diğer seansta yine tüyleri kökten almanız gerekiyor ve kıl kökündeki hücreler yeniden tekrar canlılık kazanarak çıkmya başlıyor ,bu döndü böyle devam edip gidiyor
cok eskıden yazmısınız ama yenı okudum nedır bu solısyon ozel msj atamadım sıze burdan yazamazsanız bana ozel msj atarmısınız
yeni sipariş vermek için gittigidior a girmiştim kızlar. a naturel diye aratınca denemek isteyenler için bir satış başlatmışlar. tekini 1 liradan veriyorlar. Kargo da ödeseniz taş çatlasın 5 lira olur. Ürün fiyatı 5 lira zaten. İyi düşünmüşler bence ne de olsa denemekten zarar gelmez bu fiyata. Görünce paylaşmak istedim. :))
Bende gittigidiyor da arattım fakat bu ürünü bulamadım.Deneme tahtası olduk belki ama olsun bunuda deneyelim :))
Bir yardımcı olursanız sevinirim
- 29 Mayıs 2010
- 210
- 1
- 96
kızlar ben bu tip şeylerin doğru olduğunu düşünmüyorum.. Her ürünün başarılı bir yanı olabilir ancak bu tip ürünler mutlaka bir zarar veriyor.. Salyangoz kremi bir ara patlama yarattı.. Gerçekten cilt onarımında, selülitte çok başarılı ancak gözardı edilemeyecek oranda tüylenme yapıyor. Bir dönem bioderlerde patlama yaşandı. ancak atlanan bir detay vardı bu krem ancak ve ancak makine ile epilasyon yapan insanalrda azda olsa etki gösteriyor. bunlara harcayacağınız paraya gidin lazer yaptırın ki o bile çözüm değil... Evet bunun fiyatı ve lazer bir değil ancak yaptığı bir yan etkiyle paranızı doktorlara harcamak istemezsiniz.. ben bu konuda ağzı yanmış bir insan olarak bu tip ürünleri doğru bulmuyorum. En güzeli roll-on ağdalar bence hem ekonomik hem etkili ve hemde acı düşük...