• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla Tüylere Garantili Çözüm (A&Naturel) ??

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
96
39
Çorum
A&Naturel Tüy Dökücü (Azaltıcı ve Seyreltici Etkiye Sahip*)

Haftada bir kullanın ve tüylerinizdeki gözle görülür azalmayı farkedin! Garanti Ediyoruz Memnun Kalacaksınız! Fiyatı yanıltmasın. İyi ürünler de ucuz olabilir. Bunun ispatı ürünümüzdür. Fazla Tüyleriniz Sorun Olmaktan Çıkacak!

Ürün toz haldedir, suyla karıştırılır ve krem kıvamına gelince tüylerden kurtulmak istediğiniz bölgelere sürülür. Tüyleri vücudunuzdan temizlerken bir yandan da azalmasını ve güçsüzleşmesini sağlarsınız.
5 Senedir güvenle kullanılan ürünümüzü mutlaka deneyin.
--------------------------------------------------

1- Aşırı kıllanmadan rahatsız olan erkekler ve kadınlar (15 yaş ve üstü herkes) kullanabilir.

2- Vücut bakımı için ağda, epilatör cihazlar vb. gibi acı veren ürünlerin acısından kurtulmak isteyen herkes kullanabilir.

3- Tüylerin tekrar çıktığı zamanlardaki kaşıntı , batma ve acı hissinden kurtulmak isteyen herkes kullanabilir.

Düzenli kullanımda azaltıcı ve tüyleri zayıflatıcı etkisi vardır. Tüylerde artışa neden olmaz! Tüy azalması kişiden kişiye farklılık gösterebilmektedir. Kimi kişilerde ilk seferde azalma başlamaktadır, kimi kişilerde 5. kullanımda. Bende işe yaramaz diyen kişinin bile biraz sabırla sonuç aldığını görebilirsiniz

not: ürün bir sitede satılıyor,linki bende mevcut.

Bir de ürünü kullananların yorumlarından eklemek istiyorum.
Süleyman Taş

Çok iyi sonuç aldım, vücudum çok kıllıydı, bayan arkadaşlar benden çekiniyordu. Bir çok ürün kulanmıştım hatta 200 milyon verip aldığım diger kozmetik ürünüde bir sonuç almadı gerçekten a-naturel ekonomik olmasına rağmen çok etkli bir ürün. Seyrekleşmeyi 1nci kullanışımda bile gördüm 2nci kullanışımda ise tahminen yüzde 80 seyrekleşme oldu. Bu gidişle tüysüz kalabilirim ondan ara verebilrim.
**
Ali Kalkan

Süper yaaaa inanın ben jiletle alıyordum istenmiyen tüylerimi erken çıkıyordu ama bu ürünü kullandım 2 kulanışta bile tüylerimde büyük oranda azalma oldu yani zayıflatmanın dışında tüyleri gerçekten azaltıyor
**
Hediye Sezen

Tv de reklamınızı seyretim, aldım hemen kullandım. Gerçekten mucize 2 dakikada tüylerim yok oldu hemde ağda gibi yanma da yok. Allah razı olsun
+++++
Ürünün Artı Özellikleri :

Ekonomik
Tüyleri Azaltmak İçin Fazladan İşlem Yapmazsınız
Ağda ve Epilatörler Gibi Acı Vermez
Jilet Gibi Kesmes
Tüylerde Azalma Olur*
Tüyler İncelmiş Olarak Çıkmaya Başlar*
Tüyler Çıkarken Acı Vermez
Tüyler Alındıktan Sonra Pürüzsüz Bir Cildiniz Olur

bu topiği okuyunca bi araştırayım dedim ve bende netten şu bilgileri buldum...

Ürünün Artı Özellikleri :

Ekonomik ( Kutusu 4 Ytl )
Tüyleri Azaltmak İçin Fazladan İşlem Yapmazsınız
Ağda ve Epilatörler Gibi Acı Vermez
Jilet Gibi Kesmes
Tüylerde Azalma Olur*
Tüyler İncelmiş Olarak Çıkmaya Başlar*
Tüyler Çıkarken Acı Vermez
Tüyler Alındıktan Sonra Pürüzsüz Bir Cildiniz Olur

Ürünün Eksi Özellikleri :
Kokusu Hoş Değildir
Yüz İçin Kullanılmaz
Aşırı Hassas Ciltlerde Hafif Yanma Hissi Verebilir (Bu durumda ılık suyla yanma hissi olan bölge yıkanmalı ve nemlendirici sürülmelidir.)

ayyy bıktım gayrı hergun bı cözum önerısı gelıor ama hıcbırı gercekten tuylerı yok etmıorrr

ya kızlar bu ürünü sadece internettenmi alabiliyoruz eczanelerde falan bulabilirmiyiz acaba

ya kızlar bu ürünü sadece internettenmi alabiliyoruz eczanelerde falan bulabilirmiyiz acaba

Ben de bunu bilmiyorum.İnternette de kapıda nakit ödeme fırsatı yok.Ancak kredi kartıyla.Ben de kredi kartıyla almak istemiyorum.Sonuçta fiyatı 29 kadar bir şey,denemek istiyorum.:1rolleyes:
Yetkilisiyle bizzat msn.de konuştum,eğer faydasını görmezseniz boş kutuyla iade edin paranızı verelim diyorfisfisfis

sayfaları gezerken gördüm şimdi bu A&Naturel Tüy Dökücü yü kullanıp iyi sonuç alan varmııı ve nerelerde satılıyoooooo

biz bugün sipariş verdik arakadaşımla ortak alıyoruz denemek için.dener denemez size yazarız...

Ya bu hamam otu gibi bi toz falanmı omu yoksa fiyatı ne kadar kaç kullanımlık nerden temin edebiliriz yardımcı olursanız sevinirima.s.

bencede zırnıktan bahsediliyor. Gerçek olsaydı şimdiye bütün kanallarda, haber bültenlerinde yer alırdı.

ürün az önce geldi bize..eşimin bacağına sürdük....hepsini döktü.sadece kaşındığını söyledi..mühim olan dökmek değil....akşam kendime de deneyeceğim umarım işe yarar....

kullandınız mı bilmem?veet tüy dökücü kremle aynı kokuyor...

Son düzenleme:
ürün az önce geldi bize..eşimin bacağına sürdük....hepsini döktü.sadece kaşındığını söyledi..mühim olan dökmek değil....akşam kendime de deneyeceğim umarım işe yarar....

kullandınız mı bilmem?veet tüy dökücü kremle aynı kokuyor...

mavili canım ne kadara aldın internette 25-26 ytl falan yazıyo ve ankarada satılan nere var sen internet üzerindenmi aldın bende biraz bunu hamam otuna benzettim kokusu onun kadar kötümü

mavili canım ne kadara aldın internette 25-26 ytl falan yazıyo ve ankarada satılan nere var sen internet üzerindenmi aldın bende biraz bunu hamam otuna benzettim kokusu onun kadar kötümü

internetten kargo dahil 23 ytl ye aldık canım...kokusu kötü gerçekten...
cumartesi denendim...alıyor tüyleri ama kökünden değil...,
bi süre kullanmak gerekiyormuş..bakalım haftaya tekrar kullanacağım..azalma olursa yazarımmmm

canım belki işe yarar dedik sadece....bana da yok gibi geliyor.ama denemekten bi kaybım olmaz..bende paylaşıyorum burda

ne bu ya hergün bişi çıkarıyorlar ama faydası olan hiç bişi yok kadınlar çare arar ken onlar iyi para kazanıyorlar

merhaba herkese, epeydir üyeyim siteye ama bu konuya gelene kadar mesaj göndermemiştim. bu ürünü kullandım ben. çevremde de kullanan arkadaşlarım oldu. evet ilk etapta mucizevi bir çözüm değil ama normalde ağda vs kullanmaktansa bu ürünü tercih ediyoruz. zamanla azaldı gerçekten. belki lazer gibi toptan yok etmedi henüz ama ciddi anlamda azalttığı kesin. bi kere tüyler batmıyor artık. ayrıca çıkarken kaşıntı vs de olmuyor ve her kullanımda tüy çıkma süresi uzadı ilk başlarda.. bir yandan tüy dökücü özelliğini kullanıyoruz bir yandan da azaltıcı etkisini kullanmış oluyoruz. zaten lazer yaptırmıyorsanız ne kullanırsanız kullanın kökten bir çözüm yok. bu ürünün güzelliği iki işi bir arada yapıyor olması. kokusu berbat ama acı çekmekten iyi bence. acıtmadığı ve ekonomik oluşu artı özellik.
bilmem merakınızı giderdi mi ama ben memnunum. internetten gittigidiyor dan alıyorum. istanbula ertesi gün geliyor ürün. umarım konudaki sorulara cevap verebilmişimdir kullanan birisi olarak.

Back