• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla kilosu olanların duyguları yok mudur ?

Ecclicious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
161
72
98
30
Evet öncelikle şöyle başlayayım.
Ben 16 yaşındayım..malesef fazla kilolarım var yaklasık bi 10 kilo kadar.
Bu yaz 72 kiloydum ama diyetlerle 66 olmayı başardım ki yeterli olmadı bence.
Zayıfladığımı fark ettiler evet ama istediğim tepkileri alamadım.
Liseye başlamadan önceyde kiloluydum ama bukadar çok değil en fazla 59 kiloydum.
Sonra şu ERGENLİK denilen şey yüzünden çöktüm resmen.
Yaşım 16 ama kendimi 36 yasında hissediyorum.
Hiç birşeyden zevk almıyorum hiçbir erkekten hoşlanamıyorum bile.
Nasılsa benden hoşlanmaz diye.Yaz geliyor çok fazla takıyorum şu kilolarımı.
Benimde giymek istediğim okadar çok elbiseler,etekler,giysiler var kiii :(
Yarın diyete başlamaya karar verdim.Aslında hep karar veriyorum ama olmuyor vazgeçiyorum.
En azından bi 6 kilo daha vermem şart çünkü.
Lütfen yardımcı olun bana. Okulda nasıl beslenicem hiçbir fikrim yok!
Öğlenci olduğum için daha kolay olur belki de =/
Geçen yaz çok güzel bi 6 kilo vermiştim.Meyve-sebze tüketerek.
Yanlıs anlasılmasın hepsini 1-2 ay içinde vermedim!
yaklasık bi 7 ay içinde ama onlarıda diyet yapa yapa boza boza verdim.
yani 1 hafta diyet 3 gün normal 2 gün diyet 1 gün normal beslenerek.
Yarın diyete başlıyorum sabah kilomu , neler yediklerimi falan yazarım..
Umarım şu 1-2 ay içinde veririm şu kilolarımı (:

merhaba canım... başlığı görünce 100 kilodan fazla sandım seni...:1:çok kilonda yokmuş aslında...
benim sana nacizane tavsiyem diyetisyene git canm... çünkü yaşın küçük yanlış bi diyet bütün hyatını etkileyebilir... hem uzman kontrolünde olursan daha çabuk verirsin...
kolay gelsin canım...

kolay gelsin cnm inşallah istediğin kiloya ulaşır ve korumayı başarırsın..bende kesinlikle diyetisyenden yardım al diyorum.çünkü yanlış diyetler kilo verdirmediği gibi kilo vermeyide durdurabiliyo..örneği benim cnm şok bi diyet uyguladım ve şimdi kilo veremiyorum...

çevaplarınız ve önerileriniz için çok ama çok teşekkür ederim.
ben 2-3 defa diyetisyene gittim. vereceği diyetide biliyorum haklısınız da...
çok kilom yok belki ama yasıma ve boyuma göre fazla :/
Bu sabah 66.000 kiloydum.
sabahları kahvaltı yapamadığım için bir elma yedim.

16 yaşına göre 66 kilo evet fazlakii
şimdi böyleysen ilerde daha fena olursun..
bence önlemini hemen almalısın kilo derdi hepimizde var malesefki:( :79:
öncelikle tuvalet sorunun varmı ?
varsa her gün yada 2 günde bir form çay iç olmadı sindirimini düzenleyen yediklerini fazla tutmadan çıkaracak çaylar bitkiler tüket..
ayrıyeten aç durma sakın!!
sürekli ama azar azar ye..
sebze tüket.. gör bak çok fark edeceksin.. aç kalmadan zayıflarsın.. :98:

okulda hamburger tost fln yiyosan yeme. evden bişeler getir yada sabah kahvaltını yap okulda elma fln ye. eqer servisle qdiyosan okula çk servisden yürü işe yarıcaqna eminim. acıktıqınde meyve ye bn öyle yapıyorum. ve şok diyetlere sakın bulaşma sarkma yapar. takip edicem bu topiği inş. kilo verirsin şimdi başlarsan yaza kadar verirsinde zaten :70:

çok fazla takıntı yapma lütfen..neden hayattan tat almayacakmışsın neden kimse senden hoşlanmayacakmış...en güzel yaşlarındasın, dert etme bunu bu kadar tamam sağlığın için bi 5-6 kilo versen daha iyi olur belki ama üzülme sakınn verilir canım..ben de diyetisyene gitmeni tavsiye ediyorum..
vee bol bol meyve sebze tüket, beyaz ekmek yerine kepekli ekmek kullan,bol su, bol yürüyüş,spor..varsa bisikletin al çık gez ..abur cuburdan uzak dur ve asitli içeceklerden..bi de akşam geç vakit yemek yeme, acıkırsan meyve ye, süt iç..okula da evde kendi yaptığın kepekli ekmekli sandviç ve meyve götürebilirsin..
yakın mesafelerde araç kullanma, yürü :29:

bence biran önce kilo vermelisin çünkü bende o zamanlar kilo almaya başladım ve bir daha veremedim.
öncelikle sabahları kahvaltı yapmaya vakit bulamıyorsan meyve yemen doğru ve bunu yapmaya devam et.çünkü kahvaltıyı atlarsan öğle yemeğine saldırırsın.çünkü şekerin düşer ve ne kadar hamur işi ve abur cubur varsa saldırırsın.

öğle yemeği için annene sandviç yaptır.ya peynir koydur yada ton balığı falan seviyorsan arasına ton balık koydurabilirsin.yanlız küçük bir sandviç olmasın.şöyle çavdar ekmeğine yada tahıllı ekmeğe kocaman bir sandviç.yanına da okuldan kutu meyve suyu al.al sana mis gibi öğle yemeği.
eğer arkadaşlarının yanında çekiniyorsan evden getirilmiş bir şeyler yemeğe işim var deyip çekil bir kenara,kuytu köşeye afiyetle ye.

eğer tatlını yada ekmeğini öğlen yersen daha hızlı kilo verirsin.çünkü öğrenci olarak beyninin hazır tatlıya ihtiyacı var.hatta öğlen meyve suyu içmezsen sadece su içersen yanında küçük bir çikolata da yiyebilirsin.

unutmaki hazır meyve sularının içinde yoğun şeker var.arkasını döndürüp okursan orada glikoz şurubu yada sakkaroz yazısını görebilirsin.

akşam yemeğini de hafif atlat fakat sakın kendini kasma.mesela küçük tabakları kullan ve kendi yemeğini kendin al.

kolay gelsin

yorumlarınız için çok teşekkür ederim, biraz gec cevap veriyorum kusura bakmayın.
6 ay önce annemi kaybettim,ben çok daha kötü olurum diye düşünmüştüm ama Allah bana güç verdi. Annem hep '' kızım bakımlı ol,kendine bak '' derdi. Ben annem gibi degildim tabii o cok güçlü azimli kararlı bakımlı bir kadındı. O benim rol modelim. Annem vefat ettiğinden bu yana 4 kilo aldım. Dün 68.6 yla diyete başladım. Bugun 67.8 kiloydum. Artık değişmem gerek. Annem vefat etti diye bana acımalarını istemiyorum. Annem cennette ben bundan eminim. Annem beni mutlu gördükçe o da mutlu olcak. Ben annem gibi güçlü biri olabilmek için değişeceğim. Haziranda 18 yaşını doldurcam, ve haziran benim ay'ım olcak inşallah. Hazirana kadar hedefım 50-55 kilo arası olmak. Çok hırslandım çok motive oldum gerçekten. Geçen gün beden eğitimi öğretmenim bile zayıflaman gerek dedi. Kız arkadaşlarımın içinde. Kendimi çok kötü hissettim. Artık durmak yok ama :)) işte bu görüntü bozukluğu benim :

2efnrpc.png
14maow6.png

canım çok da kilolu görünmüyo resimlerin, biraz fazlalık var. onları inanırsan, azimle devam edersen verirsin. ben de çok çabuk kilo alan biriyim. bide bölgesel alıyorum. senin de öyle sanırım bel bölgende sorunun var. sene başında yürüyüş yaparak baya inceltmiştim ben. sonra tabi bırakıp yemeklere düşünce geri aldım. ama tekrar başlıcam. sık sık ama hafif yiyerek ve de yürüyüş yada her hangi bi sporla 2 ayda fıstık gibi olursun :34:

valla cnm vermeye çalış bende senin gibiyken 60*70 arası kilolardaydım şuan 26 yaşındayım 100lere merdiven dayadım düşün başarılar diliyorum

tatlım maşallah resimlerde fıstık gibi çıkmışsın.:53:bende seni baya fazlalığı olan biri sanmıştım.hiç üzülme verirsin.hiçbir erkek seni beğenmez diye üzülme.aklına getirme öyle şeyleri.erkekler kiloya bakmıyor.dışarda neler görüyorum.kilolu kadınlarn yanında incecik erkekler.incecik kızların yanında kilolu erkekler.kafana takma sakın.:20:sağlıklı şekilde vermeye bak.çok küçüksün:13::16:

Sana benimde tavsiyem cok fazla kafaya takma cunku sen ne kadar kafaya takarsan tam tersi oluyor.Bende 18 yasimda 68 kiloydum ve hergun diyete basliyordum maalesef aliyordumda vermiyordum, nasil oluyor bu is diyip duruyordum. Neyse zamanla bi baktim 55 kiloya indim ve yillardirda ayni kilomdayim,hatta dogum yaptim ayni yani.
Nasilmi oldu, sadece yemene dikkat et,saglikli seyler ye.Fast food kesinlikle yaklasma bile. Sabahlari gune 1 elmayla basla bi sure sonra kahvaltini yap. Ögunlerini artir cok sik ye az az. Bide bol bol yuru, hic erinmeden cok cok.Bak gor cok seyin degistigi fark etcen. Arti yavas kilo verki gidenler geri gelmesin.
Annen icin cok uzuldum,basin sagolsun canim.
Bol sanslar...

Kendine haksızlık etme fıstık gibisin tatlım..tabi beş altı kilo verince fıstıklı lokum olacaksın:) annen için de başın sağolsun ....annen olayındaki duruşundan sonra sana üç beş kilo vermek ne ki?? herşey dilediğin gibi olsun şeker kız

Back