• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Fazla kararsızım :( Sizce hangi koltuk takımını almalıyım ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

seher_yildizi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
1
0
16
Ankara
Arkadaşlar banada yardım edin...Haddinden fazla kararsız kaldım bu mobilya konusunda ayrıca sürekli fikrim değişip duruyor hem renk hem model konusunda bi kaç resim ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...

Bazılarının rengi bazılarınında modelleri daha hoş gibi sanki...O konudada fiki bekliyorum... Renk konusunda...

$1.webp $2.webp $3.webp $4.webp

$5.webp $6.webp $7.webp $8.webp

$9.webp $10.webp $11.webp $12.webp

$13.webp $14.webp $15.webp

seçtiğin modeller cok bnm tarzım değil o yuzden model konusunda yorum yapmicam ama renk olarak eger ki salonun cok aydınlık değilse koyu renklerden uzak durmaya calıs diyebilirim

hepsi de birbirine benziyor gibi ben 4. takımı beğendim.. soft renkler kullanın bence fazla koyulardan ve cırtlak renklerden uzak durun derim :)

Bence 4.resimdeki renk ve model canım hem kombinlemesi kolay hemde ferah olur salonun :)

kesinlikle 10 ve 12 bayıldım sende benim gibi pembeli morlu takımlara sarmışsın:1:ama pembe dersen kesinlikle 10 numara kullanışlı görünüşü güzel rahat koltuğa benziyor morlu dersen 12 numara çok güzel diğerleri hoş deil düşünürsen bu iki takımı düşün derim

kesinlikle 10 ve 12 bayıldım sende benim gibi pembeli morlu takımlara sarmışsın:1:ama pembe dersen kesinlikle 10 numara kullanışlı görünüşü güzel rahat koltuğa benziyor morlu dersen 12 numara çok güzel diğerleri hoş deil düşünürsen bu iki takımı düşün derim
ha bu mesajın aynısından :9:

Back
X