Merhaba arkadaşlar herbalife kullanıp memnun kalanlar istediği gibi kilo verenler var mı? Yoksa sırf para tuzağı mi. Ne diyetler denedim ama sonuç hüsran 15 kilo fazlam var 9 ay oldu doğum yapalı ama mideme söz geçiremez oldum): Burası yeri değil demeyin benimde derdim kilolarım. Her türlü öneriye yönteme açığım yorumlarınızı bekliyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Faydasi olur mu ?
- Konu Sahibi freeGirl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bi tanıdığım kullandı düzenli olursa evet bi sonuç gösteriyor 8 9 kilo vermişti o şekilde
ama bi kutusu baya pahalı ve sürekli almak gerekiyor ve sadece o mamayla besleniyorsun
bence normal ve daha sağlıklı bir diyetle ekmeği şekeri azaltarak herşeyden yiyip ama porsiyonlara diklat ederek spor yaparak ve bol su içerek aynı sürede hatta daha kısa sürede verirsiniz 9 kiloyu.
ama bi kutusu baya pahalı ve sürekli almak gerekiyor ve sadece o mamayla besleniyorsun
bence normal ve daha sağlıklı bir diyetle ekmeği şekeri azaltarak herşeyden yiyip ama porsiyonlara diklat ederek spor yaparak ve bol su içerek aynı sürede hatta daha kısa sürede verirsiniz 9 kiloyu.
Şuan emziriyorum ve her emzirme sonrası tatlı yeme gereği duyuyorum sonra çok pişman oluyorum ama işte denedim daha sağlıklı kilo vermeyi ama fazla uzun sürmedi):bi tanıdığım kullandı düzenli olursa evet bi sonuç gösteriyor 8 9 kilo vermişti o şekilde
Şuan emziriyorum ve her emzirme sonrası tatlı yeme gereği duyuyorum sonra çok pişman oluyorum ama işte denedim daha sağlıklı kilo vermeyi ama fazla uzun sürmedi):
hurma gibi sağlıklı yiyeceklerden yapılan sağlıklı tatlılardan deneyin o halde ya da biraz süte tarçın atarak icin tarçın kan şekerini dengeliyor emin olun o mamadan da bıkıyorsunuz bir gün değil iki gün değil aylarca..
önünüzde sarma yiyorlar siz mama içiyorsunuz hem vitamin yönünden ne kadar besleyici tartışılır üstelik emzirirken
bence bi diyetisyenle görüşün eminim en doğru listeyi o verecektir :)
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.537
- 333
- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 34
- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.709
- 133
- 32
Bi arkadaşım kullanarak zayıfladı ama şöyle bi ayrıntı var yemek yemedi hiç öğünlerde onu kullandı öyle herkes zayıflar kanımcaMerhaba arkadaşlar herbalife kullanıp memnun kalanlar istediği gibi kilo verenler var mı? Yoksa sırf para tuzağı mi. Ne diyetler denedim ama sonuç hüsran 15 kilo fazlam var 9 ay oldu doğum yapalı ama mideme söz geçiremez oldum): Burası yeri değil demeyin benimde derdim kilolarım. Her türlü öneriye yönteme açığım yorumlarınızı bekliyorum.