Saç Bakım Ürünleri Faydali Yaglar Sac Icin !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Demet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Demet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
991
4
96
38
Kırıkkale
ARDIÇ YAĞI: saç dökülmelerinde
BİBERİYE YAĞI: saç dökülmeleri ve kepeğe karşı
BÖĞÜRTLEN YAĞI: saçlara denge ve canlılık verir
BUĞDAY YAĞI: hassas ve yıpranmış saçlar için
CEVİZ YAĞI: saç diplerini ve saçları beslemek için
ÇAM TEREMENTİN ESANSI: saçı besler dökülmeyi önler. kepeğin giderilmesine yardımcı olur. saçı kuvvetlendirici etkiye sahiptir. saç diplerindeki mikroorganizmaların oluşumunun engellenmesine yardımcı olur
ÇÖREKOTU YAĞI: saçı beslemek ve dökülmesini önlemek için
DEFNE YAĞI: saç ve kafa derisi tedavisi için ve saç büyümesi için
FINDIK YAĞI: saçkıran hastalığı için faydalıdır
HİNT YAĞI: saçı güçlendirmek ve dökülmemesi için
ISIRGAN TOHUMU YAĞI: saç dökülmesi için
JOJOBA YAĞI: saçların büyümesi ve güçlenmesi için
MENEKŞE YAĞI: saç dökülmesi , kuru saçları nemlendirmek , parlaklık ve canlılık için
OKALİPTÜS YAĞI: saç dökülmesi ve kepek için
SAF ZEYTİN YAĞI: saçı besleme ve güçlendirmek için
SARIMSAK YAĞI: saçkıran hastalıuğı , saç uzaması ve dökülmeler için
SUSAM YAĞI: saç kırılması için
TATLI BADEM YAĞI: saç besleyicidir ve dökülmemesi için

arkadaşlar saç için bulduğum yağlar bunlar umarım işinize yarar
:enbuyukkk:

çokkkkkkk teşekkürler ya :) evde menekşe yağı var madem iyiymiş kullanayım bari saçlarıma :)

ben de aktardan mecitefendinin saç bakım yağını aldm içinde çeşitli yağlar var bakalm işe yarıcak mı aktardaki adam çok övdü de..yerimseniben

canim hevesini kırmak gibi olmasin ama pek ise yaramiyor

canım belki sen yeteri kadar kullanmadaın yada düzenli olarak kullamanmadıysan belki faydasını görmemişsindir bende daha önce işe yaramıyo die düşünmüştüm ama kafama estiği zaman yapıyodum

son iki aydır düzenli olarak bitkisel yağların işime yarayanlarını şeçtim içinden ve inanılmaz yararını görüyorum

sen bilirsin ama her banyodan once 2-3 gunde bir yani duzenli yapiyorum oyle cok faydali bir sey degil. biraz isitip kullanirsan daha iyi oluyor:

eet kesinlikle kişiden kişie göre deişio ben mesela şu kafama sürmediim yağ kalmadı bana msn demio yaa(ama şuan daxı kullanıorum çok ii geldi saçlarıma tawsiye ederim..

ben de aktardan mecitefendinin saç bakım yağını aldm içinde çeşitli yağlar var bakalm işe yarıcak mı aktardaki adam çok övdü de..yerimseniben

ben kullandım 2 şişe,cidden ii bişi ama kokusuna tahammülüm yok sakız gibi:tomato:

ben badem, hint, buğday, susam, sarımsak ve zaytinyağı kullanıyorum ve sonuç harika

hanimlar bu yaglari nasil kullanmak mumkun? mesela benim saclarim yagli buna ragmen bu yaglari kullana bilir miyim? ben maske aliyorum hazir icine e,a,b1, gibi vitamin alip katiyorum yikanmis saclarima surup 2 saat bekleyip duruluyorum temiz suyla.super oluyor

saçların yağlıysa sana böğürtlen yağını tavsiye edebilirim saçın dengesini sağlaması için ama diğerlerindende işine yarayan varsa çok sık kullanmamakla beraber uygulayabilirsin çünki sonuçta yağ bunlar ve saçını daha fazla yağlandırabilir

kızlar ben saçlarımı yeni boyattım rengini hiç beğenmedim sonra sitede hint yağının faydalarını okudum aktardan aldım ilk kullanışta saçımdaki boyayı akıttı çok memnun kaldım o rekten kurtulduğuma hala inanamıyorum gerçekten saçın rengini koyulaştırıyor.saç rengini beğenmeyenlere öneririm

Gerçekten mi ya çok şaşırdım bu arada saçların ne renkti ?bilgi için çok saol ben de aldım bu hafta sonu sürücem bakalım sonuç nasıl olucak a.s.

arkadaşlar defne yağını uygulayan varmı dfngarlı şampuanı saçlarım kuruda alıyımmı die karasızım çok yıpranık saçım nemsiz

canım buğday yağı hassas ve yıpranmış saçlar için yani saça güç kazandırıyo ve onarıcı etkisi vara.s.
Çok saol cnm yalnız birşey daha sorucam buğday yağını sadece uçlara mı sürmeliyim yoksa diplere de sürsem olur mu?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…