canim hevesini kırmak gibi olmasin ama pek ise yaramiyor
ben de aktardan mecitefendinin saç bakım yağını aldm içinde çeşitli yağlar var bakalm işe yarıcak mı aktardaki adam çok övdü de..yerimseniben
hanimlar bu yaglari nasil kullanmak mumkun? mesela benim saclarim yagli buna ragmen bu yaglari kullana bilir miyim? ben maske aliyorum hazir icine e,a,b1, gibi vitamin alip katiyorum yikanmis saclarima surup 2 saat bekleyip duruluyorum temiz suyla.super oluyor
Gerçekten mi ya çok şaşırdım bu arada saçların ne renkti ?bilgi için çok saol ben de aldım bu hafta sonu sürücem bakalım sonuç nasıl olucak a.s.kızlar ben saçlarımı yeni boyattım rengini hiç beğenmedim sonra sitede hint yağının faydalarını okudum aktardan aldım ilk kullanışta saçımdaki boyayı akıttı çok memnun kaldım o rekten kurtulduğuma hala inanamıyorum gerçekten saçın rengini koyulaştırıyor.saç rengini beğenmeyenlere öneririm
cnm buğday yağı saçlara nasıl bir etki ediyor ?:1shok:ben badem, hint, buğday, susam, sarımsak ve zaytinyağı kullanıyorum ve sonuç harika
cnm buğday yağı saçlara nasıl bir etki ediyor ?:1shok:
Çok saol cnm yalnız birşey daha sorucam buğday yağını sadece uçlara mı sürmeliyim yoksa diplere de sürsem olur mu?a.s.canım buğday yağı hassas ve yıpranmış saçlar için yani saça güç kazandırıyo ve onarıcı etkisi vara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?