• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fayanslarıma yardım :(

E sen evi almışsan sıkıntı yapma hic ya. Borcun bitince fayansları kırdırıp zevkine göre yeni fayans yaptırır banyonu bastan asagı yenilersin oh mis :)
Tatlımm merhaba , sanırım sorunu çözdüm :) konuyu açarken bahsettiğim temizlik maddesini eşim biyerden sorup bulmuş almış , eve getirir getirmez denedim. Direk sulandırmadan döktüm fayansa beş dakika beklemedi bile tüm kir pislik kabardı çıktı. Çok mutlu oldum yaa . Sende kurtulursun inşallah. Misssedef wcdeks die geçiyo ilacın ismi. Hangi şehrdesin bilmiyorum ama bir bak istersen mutlaka işine yarar. Resim atıcam ama beceremiyorum :( :(

Tatlımm merhaba , sanırım sorunu çözdüm :) konuyu açarken bahsettiğim temizlik maddesini eşim biyerden sorup bulmuş almış , eve getirir getirmez denedim. Direk sulandırmadan döktüm fayansa beş dakika beklemedi bile tüm kir pislik kabardı çıktı. Çok mutlu oldum yaa . Sende kurtulursun inşallah. Misssedef wcdeks die geçiyo ilacın ismi. Hangi şehrdesin bilmiyorum ama bir bak istersen mutlaka işine yarar. Resim atıcam ama beceremiyorum :KK43: :KK43:
Hım sevindim senin adına güle güle kirlet diyeyim o zaman. Nerden almış eşin ilacı internetten mi. Beni düşündüğün içinde teşekkürler.

Back
X