ben de almak istiyorum yanaktakileri.iğneliye acısından dolayı cesaret edemiyorum.ağda ip falan uğraşılmaz sürekli
sarartıcı sürüyorum ben çok zararlı ama napıyım sadece yüzümde kullanıyorum başka çare yok
Bir kere sirle aldım yanaklarım sivilce doldu 1-2 ay geçmedi doktora gittim ilaç verdi öyle geçti. İp de çok acıtıyor yaİğneli dediğim gibi çok acıyor canım. Ben de saratici sürüyorum ama o da uzatıyoriple aldıracağım sanırım bu gidişle ona da cesaret edemiyorum iste
sir ağda sakınn yaptırma benim yanaklarımda şimdiye kadar hiç sivilce çıkmamıştı sirden sonra çıktı 1-2 ay da geçmedi ilaçla geçti sakın yaptırmabende hipertiroid var.sanırım buna bağlı bir tüylenmem var. yanağımda ve boynumda ama çevrem çok belirgin değ*il diyor .ben yinede rahatsız oluyorum. ben 2 haftadır nane yiyorum hormonları düzenliyormuş ve dolaylısyla yüz tüylenmelerineerne iyi geliyormuş.bakalım sonucu yazarım. biraz sanki tüylerde incelme var gibi.:
ben sir ağdada düşünüyorum ama yaptıran varmı acaba?
bende hipertiroid var.sanırım buna bağlı bir tüylenmem var. yanağımda ve boynumda ama çevrem çok belirgin değ*il diyor .ben yinede rahatsız oluyorum. ben 2 haftadır nane yiyorum hormonları düzenliyormuş ve dolaylısyla yüz tüylenmelerineerne iyi geliyormuş.bakalım sonucu yazarım. biraz sanki tüylerde incelme var gibi.:
sir ağda sakınn yaptırma benim yanaklarımda şimdiye kadar hiç sivilce çıkmamıştı sirden sonra çıktı 1-2 ay da geçmedi ilaçla geçti sakın yaptırma[/Q
oyyyyy oyyyy kuaförüm yapayım demşti. yaptırmayayım ozaman ilk kez yaptıracaktım iyi oldu uyardığın teşekkür ederim:))))
naneyi deneyin sonuçta hormon düzenliyormuş.ben 2haftadır yiyorum valla alıştım her dakika yiyesim geliyor:)
rica ederimsir ağda sakınn yaptırma benim yanaklarımda şimdiye kadar hiç sivilce çıkmamıştı sirden sonra çıktı 1-2 ay da geçmedi ilaçla geçti sakın yaptırma[/Q
oyyyyy oyyyy kuaförüm yapayım demşti. yaptırmayayım ozaman ilk kez yaptıracaktım iyi oldu uyardığın teşekkür ederim:))))
eğer illa aldırmak istiyorsan iple aldır bence.
bende hipertiroid var.sanırım buna bağlı bir tüylenmem var. yanağımda ve boynumda ama çevrem çok belirgin değ*il diyor .ben yinede rahatsız oluyorum. ben 2 haftadır nane yiyorum hormonları düzenliyormuş ve dolaylısyla yüz tüylenmelerineerne iyi geliyormuş.bakalım sonucu yazarım. biraz sanki tüylerde incelme var gibi.:
hipertiroid şey demi tatlım tiroid çok çalışıyo kilo alamıyosun? aynısı bende de var sanırımnane işe yararsa söyle bana lütfen lütfen ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?