• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Favori ve yanak bölgesi tüyleri için ne yapmalıyım?

heidi139

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
404
9
68
Kizlar merhaba saatlerdir burada arastirma yapıyorum. Ama tam kara vercekkennolumsuz bir yorum geliyor vazgeçiyorum tabi bunda kendi tecrübelerimin de etkisi var.

Ben cene bolgeme ve göğüs ucu cevresine iğnemi epilasyona yaptırıyorum. İki uç seans sonra tamamen biter diye tahmin ediyorum gercekten memnun kaldim çünkü iki bolgedekiler de kalın kalındı o acıya katlandım ve değdi. Vücuduma da sır ağda yaptırıyorum her ay. Onda da tüylerimde azalma var gercekten Burda Aycangül tarih veriyor ya o tarihlere gore alıyorum memnun kaldim azalmasından ancak bacaklarımda falan bazen sivilce ve iz yapıyor ama çok takmıyorum. Zamanla da alışıyor sanki sivilceler azaldı eskiye nazaran.

Şimdi asıl problem olan bölgeye geliyorum: favori ve yanak bölgesi. Onceleri önceydi ve ben çeneme odaklandigimdan görmüyordum bile onları. Sonra gözüme batmaya başladı ama bıyık bolgeme daha onceden sır yaptırdığım ve acayip sivilce yaptıgı için agdayi asla düşünmedim. Cildim çok hassas çünkü ki bıyığımı alan bayanda demişti o bölgeye yaparsak daha kötü olur diye. Bıyığımı her hafta iple aldırıyorum o yüzden. Neyse bu favori bolgeme ip yaptırmaya da biraz fırsatım açıkcası ve iğnem yaptırdığım bayana söyledim daha once hiç alınmadığı için daha çabuk her dedi. Ben de 20 dk sag 20 dk sola yaptırdım ama bayanın eli biraz yavaş ( hakkını yemeyeyim bunun dısında çok memnunum hiç iz falan bırakmadı ) oldugundan minik bir bolge hallolmuş oldu. Acıya dayanıklı bir insan oldugum halde dayanamadım zaten acısına gogsumbbile bunkadar acımıyor. Çok fena oldum gözümden yas geldi. Ve kİzariklik 1 ayda geçmedi ilk zaman işyerinde bir erkek arkadas yüzüne ruj bulaşmış bile dedi duşunun artık :) yani iğnemi olayından bu sebeplerle vazgeçtim.

Sonra tuy sarartıcı maceram başladı 3-4 defa tüylerimi sarartt çık memnunum ama hem kimyasal oldugundan icim rahat degil hem de tüyler daha bı siyahlasip uzadı sanki.

Şimdi size ilk sorum ben tuy sarartmaya devam edeyim mı ? Sally hansen urunleri kullananlar vasa Ankara'da nerede bulabilirim?
İkincisi yoksa tüylerimi iple mı aldırayım ? İlk defa aldirms olacağım oyle olursa sertleşme olur mu?

Lütfen bana yardım edin cumartesiye kadar bu ısı halletmem lazım 2 tane düğün var bu hafta ve kıllarıma 2 aydır dokunmadım çok dikkat çekiyorlar. :50:

Not: telefondan giriyorum bazı bozukluklar için özür dilerim. Başlıkta yanlış olmuş düzeltemedim.

Son düzenleme:
A aaaaa kimse cevap yazmamış demekti kimse tuy sorunu yasamamış yasamıyor sevindim sizin adınıza :27:

ben de almak istiyorum yanaktakileri.iğneliye acısından dolayı cesaret edemiyorum.ağda ip falan uğraşılmaz sürekli :50:
sarartıcı sürüyorum ben çok zararlı ama napıyım sadece yüzümde kullanıyorum başka çare yok :50:

ben favorilerimi uzun bir süre sir ağdayla aldım 7 sene kadar azaltıyor ama bitirmiyor maalesef şimdi lazere gidiyorum ama yansıma yaptı boynumda ve çenemde bikaçtane kalın tüy çıktı onlar içinde iğneliye gidicem,lazer yaptığıma pişman değilim çok rahat oluyor açıkçası...

ben de almak istiyorum yanaktakileri.iğneliye acısından dolayı cesaret edemiyorum.ağda ip falan uğraşılmaz sürekli :50:
sarartıcı sürüyorum ben çok zararlı ama napıyım sadece yüzümde kullanıyorum başka çare yok :50:

İğneli dediğim gibi çok acıyor canım. Ben de saratici sürüyorum ama o da uzatıyor :( iple aldıracağım sanırım bu gidişle ona da cesaret edemiyorum iste :(

Son düzenleme:
İğneli dediğim gibi çok acıyor canım. Ben de saratici sürüyorum ama o da uzatıyor :( iple aldıracağım sanırım bu gidişle ona da cesaret edemiyorum iste :(
Bir kere sirle aldım yanaklarım sivilce doldu 1-2 ay geçmedi doktora gittim ilaç verdi öyle geçti. İp de çok acıtıyor ya

Aynen canım yüzüme ağda kullanmayı düşünmüyorum o yüzden. Karar veremedigim için düğüne giderken kapatici falan sürdüm kamufle ettim şimdilik tüyleri normalde dışarı çıkarken de bir sey sürmeden olduğu gibi çıkıyorum dışarı :D

bide nane yiyorlarmış onu mu denesek acaba :44:
yüzümdeki tüylerin kendi kendine döküleceğine hiç inanmıyorum ama

benim kullandığım ürünler var ama yüzümü alırsam daha kötü olur diye korkuyorum dokunmuyorum onun için

bende hipertiroid var.sanırım buna bağlı bir tüylenmem var. yanağımda ve boynumda ama çevrem çok belirgin değ*il diyor .ben yinede rahatsız oluyorum. ben 2 haftadır nane yiyorum hormonları düzenliyormuş ve dolaylısyla yüz tüylenmelerineerne iyi geliyormuş.bakalım sonucu yazarım. biraz sanki tüylerde incelme var gibi. :34::34::34::

ben sir ağdada düşünüyorum ama yaptıran varmı acaba?

Evet kizlar o konuyu ben de okudum az once hatta cevap yazmıştım kaslara ne oluyor bu arada diye. Hormonları düzenlediği için sadece istenmeyen tüyler gidiyormuş denememden zarar gelmez aslında o 1 haftalık arayla birlikte 49 gun tutuyor. Bu süre zarfında da idareten sarartıcı kullanabilirz belki 1 defa falan :26:

Son düzenleme:
bende hipertiroid var.sanırım buna bağlı bir tüylenmem var. yanağımda ve boynumda ama çevrem çok belirgin değ*il diyor .ben yinede rahatsız oluyorum. ben 2 haftadır nane yiyorum hormonları düzenliyormuş ve dolaylısyla yüz tüylenmelerineerne iyi geliyormuş.bakalım sonucu yazarım. biraz sanki tüylerde incelme var gibi. :34::34::34::

sir ağda sakınn yaptırma benim yanaklarımda şimdiye kadar hiç sivilce çıkmamıştı sirden sonra çıktı 1-2 ay da geçmedi ilaçla geçti sakın yaptırma :50:

Canım sır ağda dediğim gibi bizde sivilce yapıyor. Sır her zaman iyidir aslında ama ben bu yüzden kullanmayacağım. Belki senin teninde sivilce yapmaz minik bı bölgeye deneyin test edebilirisin hiç kullanmadiysan.

Nane olayını hep birlikte deneyelim bı bence. Basit bı yöntem buraya yazarız sonucları.

sir ağda sakınn yaptırma benim yanaklarımda şimdiye kadar hiç sivilce çıkmamıştı sirden sonra çıktı 1-2 ay da geçmedi ilaçla geçti sakın yaptırma :50:[/Q

oyyyyy oyyyy kuaförüm yapayım demşti. yaptırmayayım ozaman ilk kez yaptıracaktım iyi oldu uyardığın teşekkür ederim:))))

naneyi deneyin sonuçta hormon düzenliyormuş.ben 2haftadır yiyorum valla alıştım her dakika yiyesim geliyor:):1:

Son düzenleme:
sir ağda sakınn yaptırma benim yanaklarımda şimdiye kadar hiç sivilce çıkmamıştı sirden sonra çıktı 1-2 ay da geçmedi ilaçla geçti sakın yaptırma :50:[/Q

oyyyyy oyyyy kuaförüm yapayım demşti. yaptırmayayım ozaman ilk kez yaptıracaktım iyi oldu uyardığın teşekkür ederim:))))
rica ederim :42:

eğer illa aldırmak istiyorsan iple aldır bence.

hipertiroid şey demi tatlım tiroid çok çalışıyo kilo alamıyosun? aynısı bende de var sanırım :14::14: nane işe yararsa söyle bana lütfen lütfen ♥

hipertiroid şey demi tatlım tiroid çok çalışıyo kilo alamıyosun? aynısı bende de var sanırım :14::14: nane işe yararsa söyle bana lütfen lütfen ♥

evet aynen öyle. ilaç kullanıyorum çok şükür değerlerim biraz düzelmiş. naneyi alırken kan vermiştim. doktor iyi dedi:)) belki işe yaramıştır :13::34:

Back
X