• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faturalı hattı faturasız hatta geçirme işlemi(Avea)

Lanet olsun 26tl lik faturam iki aydır 50 küsür geliyor ki doğru düzgün kullanmıyorum bile fatura detaylarında da açıklayıcı hiçbir şey yok. Resmen durduk yere sömürüyorlar. Faturasız hatta geçebilmek için müşteri hizmetlerini arıyorum öyle bir seçenek çıkmıyor bayiye sorduğumda müşteri hizmetlerini arayın demişlerdi halbuki.
Bilen var mı nasıl yapacağım? Ya da faturalarımı ödeyip hattımı başka operatöre nasıl taşıyabilirim ?
Sinir küpü oldum burada kullanmadığım halde iki aydır 50 lira geliyor bu ayda yine bir elli küsür gelmiş. Soyguncu bunlar resmen.
önce bulunduğunuz operatörün ana bayisine gidip faturalarınızı ödeyin. tahhütlümü tahhütsüzmü onu öğrenin çünkü genelde faturalı hatlar 12 ay tahhütlü olur ve bu süreyi doldurmadan başka bi operatöre taşır veya kapattırırsanız yada faturasıza gecerseniz ekstra ücret ödemek zorunda kalırsınız.eğer süre dolmuşsa hattınızı kapattırmadan, geçmek istediğiniz operatörün bayisine gidip numaranızı taşımak istediğinizi söyleyin onlar yardımcı olacaktır.Eğer hattı kapattırırsanız başka operatöre taşıyamazsınız.

daha dün annem kapattırdı canım.müşteri hizmetlerini aradı faturalı hattımı kapatmak istiyorum dedi.önce kapatmayın şöyle indirim uygulayalım şu tarifeye geçiş yapın dediler.annemde istemediğini söyleyince hemen o gün içinde kapattılar.
oh ne güzelmiş. Peki kapattıktan sonra başka tarifeye geçti mi aynı numarayla? Bir de ben 444 1 500 ü arıyorum bir türlü bağlanamıyorum müşteri hizmetlerine siz nasıl bağlandınız?

önce bulunduğunuz operatörün ana bayisine gidip faturalarınızı ödeyin. tahhütlümü tahhütsüzmü onu öğrenin çünkü genelde faturalı hatlar 12 ay tahhütlü olur ve bu süreyi doldurmadan başka bi operatöre taşır veya kapattırırsanız yada faturasıza gecerseniz ekstra ücret ödemek zorunda kalırsınız.eğer süre dolmuşsa hattınızı kapattırmadan, geçmek istediğiniz operatörün bayisine gidip numaranızı taşımak istediğinizi söyleyin onlar yardımcı olacaktır.Eğer hattı kapattırırsanız başka operatöre taşıyamazsınız.
çok teşekkür ederim bunları yapmayı düşünüyordum da şuan aklıma geldi hat annemin üstüne

Benim bildiğim kampanyalı indirimli paketler mutlaka 12 ay bağlıyorlar müşteriyi ondan önce çıklarsan birde ceza ödüyorsun
avea ben sevmedim asla geri dönüşüm olm,az hep yüksek fatura yollamakla meşhur bu şirket asla faturalıya geçmemek gerek
kampanyam da bitmemiş kontrol ediyorum bilgileri aynı. Sorun ne anlayamadım. Benim demek istediğim şu yarın bayiye gitsem ne kadar borç varsa ödeyip kapattırsam hattı. Hani hat kapandı ya yine aynı numarayı başka operatöre nasıl taşıyacağm?

Benim bildiğim kampanyalı indirimli paketler mutlaka 12 ay bağlıyorlar müşteriyi ondan önce çıklarsan birde ceza ödüyorsun
avea ben sevmedim asla geri dönüşüm olm,az hep yüksek fatura yollamakla meşhur bu şirket asla faturalıya geçmemek gerek
ben faturamı geçen yıl 12 eylül ayında başlatmıştım ve 12 aydı yani bu ay bitiyor taahhütüm.

Back