- Konu Sahibi GazozGofret
-
ne zaman gittiniz bayiye? Ben geçen gün gittim hat sahibi müşteri hizmetlerini arayıp yapacak dedilerben aveanın bayisine gitmiştim sanırım. şimdi cok rahatım valla iyi ki geçmişim kontorlüye
Ya kızlar çıldırıcam. Müşteri hizmetlerine bağlamaya bile çalışmıyor. Zıkkımın dibi için 5i elimin tersi için 3 ü tıklayın diyip duruyor. 3 aydır 70 lira yerine 170 lira yıktılar üstüme. Faturaların hepsini ödeyip bayiden hattımı taşımak istesem ne yapmam gerek kafayı yedim burada.
hayır aşmıyor zaten evdeydim 3 ay hep wifi den bağlandım daha hızlı diye. bayiye gidip kapattırsam peki vodafone a gittiğimde aynı numarayı kullanabilir miyim? ben faturalıya taa geçen sene eylül ayında geçmiştim. 12 ay olsa bitmiş olması gerek artık.Taahhut imzaladiysaniz sureyi doldurmaniz gerekiyor.. Eğer bittiyse aveaya kapattirmak istediğini söyleyip geçmek istedgnz operatöre gidip tasimalarini isteyeceksiniz ..
Acaba internet asiyor olabilir mi?
peki, teşekkür ederim.konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Bittiginde sizi arayip tekrar taahhüt ettirmenizi istemelerihayır aşmıyor zaten evdeydim 3 ay hep wifi den bağlandım daha hızlı diye. bayiye gidip kapattırsam peki vodafone a gittiğimde aynı numarayı kullanabilir miyim? ben faturalıya taa geçen sene eylül ayında geçmiştim. 12 ay olsa bitmiş olması gerek artık.
Ay canım güldürdün beniYa kızlar çıldırıcam. Müşteri hizmetlerine bağlamaya bile çalışmıyor. Zıkkımın dibi için 5i elimin tersi için 3 ü tıklayın diyip duruyor. 3 aydır 70 lira yerine 170 lira yıktılar üstüme. Faturaların hepsini ödeyip bayiden hattımı taşımak istesem ne yapmam gerek kafayı yedim burada.
kampanyam da bitmemiş kontrol ediyorum bilgileri aynı. Sorun ne anlayamadım. Benim demek istediğim şu yarın bayiye gitsem ne kadar borç varsa ödeyip kapattırsam hattı. Hani hat kapandı ya yine aynı numarayı başka operatöre nasıl taşıyacağm?Bittiginde sizi arayip tekrar taahhüt ettirmenizi istemeleri
gerekirdi belki fatura kampanyaniz bitti bu yüzdenfazla geliyor normal tarifeler cçok pahali çünkü.
Ayrıca başka operatöre ayni no ile gecebilirsnz, turkcell ve vodafone da güzel numara tasima kampanyalari var 25 liraya
siz kapattınız mı daha önce faturalı hat? Nasıl oluyor?Ay canım güldürdün beniHattını kapat canım en iyisi.faturasızdan faturalıya geçerken çok kolay ama faturalıdan faturasıza geçerken çok sorun çıkarıyorlar
kampanyam da bitmemiş kontrol ediyorum bilgileri aynı. Sorun ne anlayamadım. Benim demek istediğim şu yarın bayiye gitsem ne kadar borç varsa ödeyip kapattırsam hattı. Hani hat kapandı ya yine aynı numarayı başka operatöre nasıl taşıyacağm?
çok teşekkür ederim yarın ilk işim bu olacakÖnce tasimak istediğiniz operatöre bir danisin kapattrmadan , bir seyler diyorlardı bende bu hafta tasiyacagim ama dinlememistim adami pek:)
musterı hızmetlerı 50 liranın nereye gıttıgını sıze detaylı olarak verır sorarsanız neden 50lira gelıyor dıye kı genelde bu sms olayından dolayı oluyor eger farklı yone sms atarsanız b faturaya yansıyabılıyor yada farklı yerı aramanızda etkılıyor olabılır sız aveanın bayılıgıne gıdın ve aramanızın gerektıgını soylerlerse orda arayın ve durumu hem bayılıkten cıkmadan hem musterı hızmetlerını arayarak yaparsanız en azından ikisinde de işleminizin olması lazım gerekıyorsa hattınızı ıptal ettırmenızı veya hattınızı baska operatöre tasımanızı tavsıye ederımLanet olsun 26tl lik faturam iki aydır 50 küsür geliyor ki doğru düzgün kullanmıyorum bile fatura detaylarında da açıklayıcı hiçbir şey yok. Resmen durduk yere sömürüyorlar. Faturasız hatta geçebilmek için müşteri hizmetlerini arıyorum öyle bir seçenek çıkmıyor bayiye sorduğumda müşteri hizmetlerini arayın demişlerdi halbuki.
Bilen var mı nasıl yapacağım? Ya da faturalarımı ödeyip hattımı başka operatöre nasıl taşıyabilirim ?
Sinir küpü oldum burada kullanmadığım halde iki aydır 50 lira geliyor bu ayda yine bir elli küsür gelmiş. Soyguncu bunlar resmen.
daha dün annem kapattırdı canım.müşteri hizmetlerini aradı faturalı hattımı kapatmak istiyorum dedi.önce kapatmayın şöyle indirim uygulayalım şu tarifeye geçiş yapın dediler.annemde istemediğini söyleyince hemen o gün içinde kapattılar.siz kapattınız mı daha önce faturalı hat? Nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?