• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faturalı hattı faturasız hatta geçirme işlemi(Avea)

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
Lanet olsun 26tl lik faturam iki aydır 50 küsür geliyor ki doğru düzgün kullanmıyorum bile fatura detaylarında da açıklayıcı hiçbir şey yok. Resmen durduk yere sömürüyorlar. Faturasız hatta geçebilmek için müşteri hizmetlerini arıyorum öyle bir seçenek çıkmıyor bayiye sorduğumda müşteri hizmetlerini arayın demişlerdi halbuki.
Bilen var mı nasıl yapacağım? Ya da faturalarımı ödeyip hattımı başka operatöre nasıl taşıyabilirim ?
Sinir küpü oldum burada kullanmadığım halde iki aydır 50 lira geliyor bu ayda yine bir elli küsür gelmiş. Soyguncu bunlar resmen.

müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışın biraz zaman alabilir ama pes etmeyin

vodafone genç tarifeyim ..
4 yıldır 500 dk 5.000 sms 25 + 1 yıl = 26 tl ödüyorum ..
müşteri hizmetlerini ara internetle alakalı olabilir ..

arkadaşım ben de ve eşimde de aynı sorun var faturalarımız fazla geliyor bende değiştirmeyi düşünüyorum ama bilgim yok..

Ya kızlar çıldırıcam. Müşteri hizmetlerine bağlamaya bile çalışmıyor. Zıkkımın dibi için 5i elimin tersi için 3 ü tıklayın diyip duruyor. 3 aydır 70 lira yerine 170 lira yıktılar üstüme. Faturaların hepsini ödeyip bayiden hattımı taşımak istesem ne yapmam gerek kafayı yedim burada.

ben aveanın bayisine gitmiştim sanırım. şimdi cok rahatım valla iyi ki geçmişim kontorlüye

Ya kızlar çıldırıcam. Müşteri hizmetlerine bağlamaya bile çalışmıyor. Zıkkımın dibi için 5i elimin tersi için 3 ü tıklayın diyip duruyor. 3 aydır 70 lira yerine 170 lira yıktılar üstüme. Faturaların hepsini ödeyip bayiden hattımı taşımak istesem ne yapmam gerek kafayı yedim burada.

Taahhut imzaladiysaniz sureyi doldurmaniz gerekiyor.. Eğer bittiyse aveaya kapattirmak istediğini söyleyip geçmek istedgnz operatöre gidip tasimalarini isteyeceksiniz ..

Acaba internet asiyor olabilir mi?

Taahhut imzaladiysaniz sureyi doldurmaniz gerekiyor.. Eğer bittiyse aveaya kapattirmak istediğini söyleyip geçmek istedgnz operatöre gidip tasimalarini isteyeceksiniz ..

Acaba internet asiyor olabilir mi?
hayır aşmıyor zaten evdeydim 3 ay hep wifi den bağlandım daha hızlı diye. bayiye gidip kapattırsam peki vodafone a gittiğimde aynı numarayı kullanabilir miyim? ben faturalıya taa geçen sene eylül ayında geçmiştim. 12 ay olsa bitmiş olması gerek artık.

hayır aşmıyor zaten evdeydim 3 ay hep wifi den bağlandım daha hızlı diye. bayiye gidip kapattırsam peki vodafone a gittiğimde aynı numarayı kullanabilir miyim? ben faturalıya taa geçen sene eylül ayında geçmiştim. 12 ay olsa bitmiş olması gerek artık.
Bittiginde sizi arayip tekrar taahhüt ettirmenizi istemeleri
gerekirdi belki fatura kampanyaniz bitti bu yüzdenfazla geliyor normal tarifeler cçok pahali çünkü.

Ayrıca başka operatöre ayni no ile gecebilirsnz, turkcell ve vodafone da güzel numara tasima kampanyalari var 25 liraya

Ay canım güldürdün beni:KK48: Hattını kapat canım en iyisi.faturasızdan faturalıya geçerken çok kolay ama faturalıdan faturasıza geçerken çok sorun çıkarıyorlar

Bittiginde sizi arayip tekrar taahhüt ettirmenizi istemeleri
gerekirdi belki fatura kampanyaniz bitti bu yüzdenfazla geliyor normal tarifeler cçok pahali çünkü.

Ayrıca başka operatöre ayni no ile gecebilirsnz, turkcell ve vodafone da güzel numara tasima kampanyalari var 25 liraya
kampanyam da bitmemiş kontrol ediyorum bilgileri aynı. Sorun ne anlayamadım. Benim demek istediğim şu yarın bayiye gitsem ne kadar borç varsa ödeyip kapattırsam hattı. Hani hat kapandı ya yine aynı numarayı başka operatöre nasıl taşıyacağm?

kampanyam da bitmemiş kontrol ediyorum bilgileri aynı. Sorun ne anlayamadım. Benim demek istediğim şu yarın bayiye gitsem ne kadar borç varsa ödeyip kapattırsam hattı. Hani hat kapandı ya yine aynı numarayı başka operatöre nasıl taşıyacağm?

Önce tasimak istediğiniz operatöre bir danisin kapattrmadan , bir seyler diyorlardı bende bu hafta tasiyacagim ama dinlememistim adami pek:)

Lanet olsun 26tl lik faturam iki aydır 50 küsür geliyor ki doğru düzgün kullanmıyorum bile fatura detaylarında da açıklayıcı hiçbir şey yok. Resmen durduk yere sömürüyorlar. Faturasız hatta geçebilmek için müşteri hizmetlerini arıyorum öyle bir seçenek çıkmıyor bayiye sorduğumda müşteri hizmetlerini arayın demişlerdi halbuki.
Bilen var mı nasıl yapacağım? Ya da faturalarımı ödeyip hattımı başka operatöre nasıl taşıyabilirim ?
Sinir küpü oldum burada kullanmadığım halde iki aydır 50 lira geliyor bu ayda yine bir elli küsür gelmiş. Soyguncu bunlar resmen.
musterı hızmetlerı 50 liranın nereye gıttıgını sıze detaylı olarak verır sorarsanız neden 50lira gelıyor dıye kı genelde bu sms olayından dolayı oluyor eger farklı yone sms atarsanız b faturaya yansıyabılıyor yada farklı yerı aramanızda etkılıyor olabılır sız aveanın bayılıgıne gıdın ve aramanızın gerektıgını soylerlerse orda arayın ve durumu hem bayılıkten cıkmadan hem musterı hızmetlerını arayarak yaparsanız en azından ikisinde de işleminizin olması lazım gerekıyorsa hattınızı ıptal ettırmenızı veya hattınızı baska operatöre tasımanızı tavsıye ederım

siz kapattınız mı daha önce faturalı hat? Nasıl oluyor?
daha dün annem kapattırdı canım.müşteri hizmetlerini aradı faturalı hattımı kapatmak istiyorum dedi.önce kapatmayın şöyle indirim uygulayalım şu tarifeye geçiş yapın dediler.annemde istemediğini söyleyince hemen o gün içinde kapattılar.

Back