- 1 Aralık 2016
- 223
- 183
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten iki üç güne gidip öderim onu faize de razıyım da icra takibi baslatirlar falan yazıyor bazı yerlerde hat kapanır diyolarBirşeycik olmaz merak etme. Mesaj atarlar ödeme günü geldi diye o kadar.
Yok canım öyle 2 3 günle icra falan olmaz. Ben de bazen günü gününe ödeyemiyorum. İcradan önce hattını kapatırlar ama 2 3 gün için onu da yapmazlar.Zaten iki üç güne gidip öderim onu faize de razıyım da icra takibi baslatirlar falan yazıyor bazı yerlerde hat kapanır diyolar
Öyle bişey yok merak etme :) ben 2 fatura ödeyemedim geçen aylarda sadece hattını dış aramaya kapatıyorlar emin olabilirsin ...Zaten iki üç güne gidip öderim onu faize de razıyım da icra takibi baslatirlar falan yazıyor bazı yerlerde hat kapanır diyolar
bısı olmaz ..Kızlar iyi aksamlar. Ben avea kullanicisiyim hattım faturali. Yarın faturamin son günü ama yarın malesef odeyemiycem. Bi 2-3 gün geciktirmek zorunda kaldım. 63 liralık bi fatura gelmiş, 2 3 gün geç odersem ne olur bir şey söyler misiniz ilk defa geciktiriyorum bu şekilde.
Seni göbeğinde asacak değiller tabiKızlar iyi aksamlar. Ben avea kullanicisiyim hattım faturali. Yarın faturamin son günü ama yarın malesef odeyemiycem. Bi 2-3 gün geciktirmek zorunda kaldım. 63 liralık bi fatura gelmiş, 2 3 gün geç odersem ne olur bir şey söyler misiniz ilk defa geciktiriyorum bu şekilde.