Fatura

CansuTore

En büyük derdimin ömrü, omzuna kadar..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
223
183
103
Kızlar iyi aksamlar. Ben avea kullanicisiyim hattım faturali. Yarın faturamin son günü ama yarın malesef odeyemiycem. Bi 2-3 gün geciktirmek zorunda kaldım. 63 liralık bi fatura gelmiş, 2 3 gün geç odersem ne olur bir şey söyler misiniz ilk defa geciktiriyorum bu şekilde.

Birşeycik olmaz merak etme. Mesaj atarlar ödeme günü geldi diye o kadar.

Zaten iki üç güne gidip öderim onu faize de razıyım da icra takibi baslatirlar falan yazıyor bazı yerlerde hat kapanır diyolar
Yok canım öyle 2 3 günle icra falan olmaz. Ben de bazen günü gününe ödeyemiyorum. İcradan önce hattını kapatırlar ama 2 3 gün için onu da yapmazlar.

Bende aveayim bir ay bile odemedigim oldu faiz filan gelmez ikinci ayında odemezsen hattın tek taraflı aramalara kapanir seni ararlar ama sen arayamazsin ödedin mi düzelir sıkıntı yok takma

Zaten iki üç güne gidip öderim onu faize de razıyım da icra takibi baslatirlar falan yazıyor bazı yerlerde hat kapanır diyolar
Öyle bişey yok merak etme :) ben 2 fatura ödeyemedim geçen aylarda sadece hattını dış aramaya kapatıyorlar emin olabilirsin ...

Kızlar iyi aksamlar. Ben avea kullanicisiyim hattım faturali. Yarın faturamin son günü ama yarın malesef odeyemiycem. Bi 2-3 gün geciktirmek zorunda kaldım. 63 liralık bi fatura gelmiş, 2 3 gün geç odersem ne olur bir şey söyler misiniz ilk defa geciktiriyorum bu şekilde.
bısı olmaz ..

Konu çok geçmişte kalmış ama yeniden sorayım bugün ödememiş 5.günü ve ben unuttum ödemeyi :( yarın sabah ödeyeceğim ama hattım kısıtlanır mı acaba?

Seni göbeğinde asacak değiller tabi

Gelecek ay faturana gecikme faizi yansıtırlar o kadar faturayı birkaç gün geciktirmeyle kapatmıyorlar 2 fatura ödemediğin takdirde başlar hat kısıtlamaları vs.

Müşteri hizmetleri diyorki 4 ile 22 gün arasında kısıtlanır diyorum ki 5.gün mi yoksa 21.gğn mü onu bilemem diyor

Belli bir suresi var...
Eskiden 3 ay odemeyince aramalara kapatilirdi...
Simdi.sure ne kadar bilmem ama 1 2 ayla sorun olmuyor asla.

Back
X