- 13 Kasım 2007
- 1.592
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ebe nine beren i bulduktan sonra reklama girdi sonrasını göremedim bişi oldu mu o sırada
beren silikon yapmıştı hani yine küçücükler....
hep öyle olur zaten kaydirigubbakcemile3
iyi bişi kaçırmamışım o zaman
iyi geceler cnmmkizlar hepinizi opuyorumnanaktan iyi geceler ins. rüyama girmez:gitme:
:roflol::roflol: aynennn yaa:roflol::roflol:iyi geceler tatlım opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol: koptum yaa allah iyiliğini versin
beren zorlanmaz böyle sahnelerde alisti artik :roflol::roflol: ay nerde sevisme sahnesi orda beren:roflol::roflol: ama süper oyuncu her rolün hakkindan geliyo helal olsun vallla alkisalkisalkis hem güzel hemde cok yetenekli, bu genc yasinda türkiyenin en gözde oyuncularindan biri olmaayi fazlasiyla basardi bencebi fena oldum 2. kez izlediğimde
ne oyunculuk ama rol icabı bile olsa ne kadar zor
aynen böyle insanlara en güzel ceza bu olurduAllahım o tecavüz sahnesi ne öle yaa tüylerim diken diken oldu:bbo: ne şerefsiz adi adamlar yaaa kesivercen böylelerininkini kökünden görcekler..alsanaalsanasmilegerçi iş işten geçtikten sora ne fayda:gitme:
sırnaşık şeysırnaşık şeyenemm o tecavüz sahnesi neydi yavvv kızı bitirdiler resmenn heeeaklinialirimsmile
ayrıcada fatma gülün çüçüleri ne kadan küçükakannehir içkiyi döktükçe iyce küçüldüüü sempatiksalakcinni beren yine iyi kurcalatmış orasını burasını sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şey isoldem alemsin yaa :roflol::roflol: ayy o kocasinin kucagina oturdugu sahne neydi öyle biyerlerini fln ellettiii öldüm orda gülmekten:roflol::roflol:yengesi alem tip ama..
nası atladı herifin üstüne.
valla o dörtlü ona tecavüz etseydi gıgıkını bile çıkarmazdı eminim....
kaydirigubbakcemile3
ay kesmesin daha bir yakisikli olmus bu sac modeliyle:)
beren silikon yapmıştı hani yine küçücükler....
bence onu rexona reklamı için taktırmıştı
kızlar kerim 4 erkete tecavüz ettimi?sanki kerim sanırım başroldeki esmer olan etmedi gibi geldi?
hadi yaaa :1shok: beren silikon mu taktirmisti:1shok:
kendisi de eski filmde etmişti tecavüz..
iğrenç pislikler saldırdı yazık kızaalsanaalsanasmile
burda etmedi gibi geldi bana da..
etti mi ki:uhm:-tatlicadiarzu-
asabım bozuldu fena halde heekötükedihüso
en son tolga tecavüz etti sonra engin geldi kıza baktı kızda buda etcek galiba dercesine kafasını çevirdi sonrada sabah oldu orayı muallakta bıraktılar.. etmedi bence de...
hülya avşarın filmindekinden,farklı olmuş demek ki..
çünkü kerim de ediyodu tecavüz..
ya simdi reklamina baktimda orda cidden gögüsleri dolgun duruyoyaptırdı diye biliyorum ben hatta beren saat silikonları sayesinde vücuduyla barıştı diye haberler çıkmıştı bende küçücük görünce şaşırdım..:uhm:
en son tolga tecavüz etti sonra engin geldi kıza baktı kızda buda etcek galiba dercesine kafasını çevirdi sonrada sabah oldu orayı muallakta bıraktılar.. etmedi bence de...