- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecen bolum fatmagul sade pandispanyadan pasta yapiyodu..bu bolum pastayi kesince kakaolu oldu hic dikkat etmiyolar ya
Bence mustafayı yaşaranların o sinir avukatı oyuna getirdi ...Ama sorgu odasını falan nasıl ayarladılar bilemiycem......
o nasıl dikkatli izlemek öyle , şahsen çok dikkatsiz biri olarak. hiç hata yakalayamam da ben :97:
mustafada tongaya düştü bülbül gibi öttü sorguda,münirde az değil yani herşeyi ayarlamış çok keyifliydi
Gerçekten tebrik ederimgecen bolum fatmagul sade pandispanyadan pasta yapiyodu..bu bolum pastayi kesince kakaolu oldu hic dikkat etmiyolar ya
bu dizide herkes belasını bulurda şu çakal münir netcek meraktayım az değil ha kafa süper çalışıyo takdiri ettim dün mustafayı iyi düşürdü tongaya
mukaddes çok hoş ya o nasıl cilveler öyle. kızı kendine benzemez inşallah
ama dediğim gibi reşatın karısının adı neydi:44:hahh perihan işte onu sezon finalinde elinde bi silahla reşatı geberteceği günü bekliyorum :82:
eli değmişken selimi de bi vursa ya :104: zaten eni sonu müebbet yiyecek ha bi cinayet ha iki :125: ne farkeder de mi yani :90:
yalnız kerim süper :92: o mimikler, o aşkla bakmalar...yareppim hakkaten günden güne aşıyor herif
münirle reşat çok komikti yaaa ... sobeeeeeeeeeeeee
mal mustafa layığını buldu..
Dün Perihan'ın lafına çok güldüm Erdoğan'ın annesi Reşat ve Selim nerede diye sorunca o da:
kayıp kayıp neyim kayıp oynuyorlar, dedi (bizde çocukken oynuyorduk)