o asu salağıda fatoya karşı ifade verirse hiç şaşırmıcam heee
ama masada oturup konuşmaları bile çok güzel görüniiii
nilimmm saolasın bebekim,bu haftaki fragman geç çıktı ama olsun
![]()
rica ederim sekerim..mukaddes yine biseyler karistirmasa bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o asu salağıda fatoya karşı ifade verirse hiç şaşırmıcam heee
ama masada oturup konuşmaları bile çok güzel görüniiii
nilimmm saolasın bebekim,bu haftaki fragman geç çıktı ama olsun
![]()
rica ederim sekerim..mukaddes yine biseyler karistirmasa bari
[video=youtube;PAnBETGpx50]http://www.youtube.com/watch?v=PAnBETGpx50[/video]
![]()
o neee
hemen aldım
sağo megimm![]()
ya dizi güzel iyi hoş.seyrinide anladım zaten erdo ve selo hapisten kurtulacak.Erdo kerime ve fatoşa kafayı takacak.:97:
ama bence biraz daha çeşitlendirsinler hikayeyi.mesela kerimin bir kız kardeşi olsa babasıyla beraber o da gelse.kerim önce kabul etmese kardeşini kötü davransa.ama sonra çok iyi vakit geçirseler. fatmagülede yaşıt arkadaş gelir hem:13:
ama asıl bomba erdoğan ve vural intikam için bu kızı kullansalar.vural aşık olsa.tam imkansız aşk olur.
4 sezon daha gider hikaye![]()
ya dizi güzel iyi hoş.seyrinide anladım zaten erdo ve selo hapisten kurtulacak.Erdo kerime ve fatoşa kafayı takacak.:97:
ama bence biraz daha çeşitlendirsinler hikayeyi.mesela kerimin bir kız kardeşi olsa babasıyla beraber o da gelse.kerim önce kabul etmese kardeşini kötü davransa.ama sonra çok iyi vakit geçirseler. fatmagülede yaşıt arkadaş gelir hem:13:
ama asıl bomba erdoğan ve vural intikam için bu kızı kullansalar.vural aşık olsa.tam imkansız aşk olur.
yok canım meryem haım kekimsesiz kalınca onu büyütmüş.evlat edinmiş bir nevi yani
ben öz ablası diye biliyodum gerçi hangi görümce gelinini korurki dimi