Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görmedik ne vardı ki?
offf ya yemek de iptal şimdi.f.gül tam da kerime güvenmeye başlamışken sil baştan. şu senaristler beni sinir etmeye başladı
offf ya yemek de iptal şimdi.f.gül tam da kerime güvenmeye başlamışken sil baştan. şu senaristler beni sinir etmeye başladı
harbiden yaaa offf iyice saçmaladılar tam dizi değişiyor diyoruz al yine başa döndük hep aynı hep aynı bütün sezon boyunca fatmagülün triplerini çekicez
tüh ya kerim şu yağlı saçlarına bakım yaptıracaktı olmadı
pfff şimdi işin yoksa fatmagülün suratsızlını izleee,inşallah bizim düşündümüz gibi fazla abartmaz fato durumu anlar dinler önce..vural veda etti evet kesin intihar etcek.ama ölmücek kesin..
bide bu dizide ne dikkatimi çekti fato ve rahmi haricindekiler hep tek çocuk,,vural,kerim,erdoğan,selim,meltem,emre,murat bile :) kimsenin kardeşi yok :))
pfff şimdi işin yoksa fatmagülün suratsızlını izleee,inşallah bizim düşündümüz gibi fazla abartmaz fato durumu anlar dinler önce..vural veda etti evet kesin intihar etcek.ama ölmücek kesin..
bide bu dizide ne dikkatimi çekti fato ve rahmi haricindekiler hep tek çocuk,,vural,kerim,erdoğan,selim,meltem,emre,murat bile :) kimsenin kardeşi yok :))
ay şok oldum.aynı şeyi bende diziyi izlerken düşünmüştüm.şaşırdım şimdipfff şimdi işin yoksa fatmagülün suratsızlını izleee,inşallah bizim düşündümüz gibi fazla abartmaz fato durumu anlar dinler önce..vural veda etti evet kesin intihar etcek.ama ölmücek kesin..
başbakanımız 3 dedikçe herkes tek çocukda ısrarlı