- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mustafali sahnelerde cinnet gecirdim..hele o son sahnede gitmis ayagani sehpaya koymus ya bide basini sallaya sallaya konusmasi bende istiyorm istiyorm mal ya ne pislik bir adam yahu..bögg yani heralde asunun senetleride öder:=) evinin kadini yapar
setten son bilgiler:)
arkadaslar su an sette olan bir arkadasım kerimin parmağına alyans taktığını söyledii
ya neden taktı alyans yaaaaaaaaaaaaaaaaa
mukaddes ile konutuktan sonra eline alyans takıp evden içeri giriyormuş ama cok korttum bi an gercekte alyans takıyor sandım
dizi ile ilgili değil ama şu var beren mukaddes ile çok iyi anlasıyormus kımseyle pek ılgılenmıyormus sette.. engin akyürek de herkese gülücük saçıyormus:)
bu fatmagülün sırtından herkes götürdü paraları bu nası bi iştir yaa.tecavüzü kız yaşadı kaymağını yiyenlere bak hele.çıldırtırr bunlar adamı bak görün o mıstık başaranlardan bile daha adileşecek ilerde demişti dersiniz.alçak köfte
kerimin konuşmasını duydumu fato ben orayı anlamadım kızlar:26:
mukaddes ile konutuktan sonra eline alyans takıp evden içeri giriyormuş ama cok korttum bi an gercekte alyans takıyor sandım