Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dizi başladığında Engin Akyürek tercihini hiç beğenmemiştim ama şimdi görüyorum ki çok yanılmışım adam müthiş bir oyuncu ya gözleriyle oynuyor resmen
sırf onu izlemek için Bir bulut olsam dizisinin tekrarını seyrediyorum ...
Fatmagül, Mustafa'ya öfke kusuyor...07.02.2011 10:05:01 İlgiyle izlenen dizi Fatmagül'ün Suçu Ne? bu hafta heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek.
Mustafa'nın Fatmagül'le karşılaşması beklediğinin çok dışında gelişecek. Mustafa bambaşka bir Fatmagül'ü karşısında bulacak.
En zor günlerinde onu yalnız bırakan Mustafa'nın şimdi karşısına çıkmasına tahammül edemeyen Fatmagül, "Evimizi yaktın, umudumu yaktın, sen beni yaktın Mustafa!" diye haykıracak.
Mustafa'nın eve geldiğini öğrenen Kerim ise nefes nefese eve koşacak. Mustafa'nın ardına düşen Kerim'i Fatmagül durdurmak isteyecek. Bunu Kerim için yapacak. Kerim'e güvendiğini hisseden Fatmagül, bunun ilk sinyalini böylece vermiş olacak...
kızlarrrrrrrrrrrr işte 2.fargmann ayyy şimcik dahada heyçanlandım be yaaaaa amannnn persembeye 3 gun var offfff offffff
YouTube - Fatmagülün Suçu Ne 21.Bölüm 2. Fragmanı
çok saol canım yaa offfffffff çokgüzeldi sarılsana fatmagül kerime ne mal mal bakıon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa