anca mesaisi olunca yalnızsam seyrediyorum, çok bakışmalı bir diziymiş sadece birbirlerine bakıp duruyormuşlar, aksiyon yokmuşşööle diyor beyefendicim bi de hürrem e ne bu bööle dana gibi başka birini bulamamışlar mı didi kapadı.. beren e de çiroz diyodu da neyse gözü alıştı heralde
aksiyon yok halvet var diyecektinn bol bol halvet
playstationu ile çok mutlu biri o, hürremin halvetini sallamıyoorr
Ben fatmagülümle idare ediyorum napiimm buna da şükür
buna da şükür hiç yoktan iyidir ama demi tırmıkcım
aynen canım şükür tabi kiiifinal yapacaklarmış dedim çok rahatladı uzatmadılar iyi oldu diyor
Kıvanç bi dizi çeksin de onu da seyrettiriyim zorla o zaman Fatmagül'ün kıymetini anlar
final olduğunu hiç düşünmüorum ben inş olmaz
bence de inşallah hemen bitmez..ama final olsa ay yapım gerilimi verirdi bence son 5 bölüm süper final falan diye reklam yaparlardı sürekli..
diğer dizileri de burdaki yorumlardan takip ediyorum da öyle bir geçer zamanki topiği baya dolmuş, cemileye bişiler olmuş sanırsambiraz da hürremi okuyayım bari
bence de inşallah hemen bitmez..ama final olsa ay yapım gerilimi verirdi bence son 5 bölüm süper final falan diye reklam yaparlardı sürekli..
diğer dizileri de burdaki yorumlardan takip ediyorum da öyle bir geçer zamanki topiği baya dolmuş, cemileye bişiler olmuş sanırsambiraz da hürremi okuyayım bari
gillerim :79::78:
gillerim derken :44::44:
he ben fatmagülGİL,kerimGİL diyorum ya..
size didim bu sefergillerimm diye
juliagiller bendesende meggiller
meggil selam eder yaffru culyagilim
culya kaçar ama aşkımla konuşcam
bende seni öptüm meggilimüptüm çok culyagilim
gorüşürükh :80:
Çok yaratıcı..
selamlar öncelikle
şu fatmagülün suçu çooook hangi birini söylesek ki dimii