fatmagülün suçu ne bol sohbet topiği

anca mesaisi olunca yalnızsam seyrediyorum, çok bakışmalı bir diziymiş sadece birbirlerine bakıp duruyormuşlar, aksiyon yokmuşş :KK52: ööle diyor beyefendicim :KK52: bi de hürrem e ne bu bööle dana gibi başka birini bulamamışlar mı didi kapadı.. beren e de çiroz diyodu da neyse gözü alıştı heralde :KK52:

aksiyon yok halvet var diyecektinn bol bol halvet :KK52::KK52:

buna da şükür hiç yoktan iyidir ama demi tırmıkcım :KK52::KK52:

aynen canım şükür tabi kiii :KK1: final yapacaklarmış dedim çok rahatladı uzatmadılar iyi oldu diyor :KK1:

Kıvanç bi dizi çeksin de onu da seyrettiriyim zorla o zaman Fatmagül'ün kıymetini anlar :KK1:

aynen canım şükür tabi kiii :KK1: final yapacaklarmış dedim çok rahatladı uzatmadılar iyi oldu diyor :KK1:

Kıvanç bi dizi çeksin de onu da seyrettiriyim zorla o zaman Fatmagül'ün kıymetini anlar :KK1:

final olduğunu hiç düşünmüorum ben inş olmaz :KK5:

final olduğunu hiç düşünmüorum ben inş olmaz :KK5:

bence de inşallah hemen bitmez.. :KK5: ama final olsa ay yapım gerilimi verirdi bence son 5 bölüm süper final falan diye reklam yaparlardı sürekli..

diğer dizileri de burdaki yorumlardan takip ediyorum da öyle bir geçer zamanki topiği baya dolmuş, cemileye bişiler olmuş sanırsam :KK53: biraz da hürremi okuyayım bari :KK1:

bence de inşallah hemen bitmez.. :KK5: ama final olsa ay yapım gerilimi verirdi bence son 5 bölüm süper final falan diye reklam yaparlardı sürekli..

diğer dizileri de burdaki yorumlardan takip ediyorum da öyle bir geçer zamanki topiği baya dolmuş, cemileye bişiler olmuş sanırsam :KK53: biraz da hürremi okuyayım bari :KK1:

e bugün öyle bir geçer zamankinin günü cnm dolu olması normal :KK1::KK1:

e bugün öyle bir geçer zamankinin günü cnm dolu olması normal :KK1::KK1:

X