fatmagülün suçu ne bol sohbet topiği

birde fatmagülümüz yani beren saat gerçek hayatta mustafayla birlikte ben kerimle sevgili olmalarını beklerken o tipsiz mustafayla hiç yakıştıramadım

nası yanii ciddimisiniz??? Beren saat ve o ibiş kılıklı mustafa beraber mi??? İhtimal bile vermezdim!! Şoktaım yani

ewt kötü giyindiğini biliyorum ama mustafa denen ibiş ne biliiim şaşırdım :) walla gül gibi kerim dururkenn hemdeeee

bu rahmiyi de yok etmek istiyorum yaa allahım yok ben sabredemezdim

Offffffffffff offfff ben Beren Saat olacaktım kii, napıyım Mustafayı güzelim Kerim dururken

Beren saat zevksiz bir kadın zaten giyimiylede öyle onun gibi güzel bir kadın nasıl giyiniyor
iğrenç giyiniyor hemde
buğra gülsoyun düğünde şoka uğradım biraz bihteri örnek alsa ya zevksiz şey gecelikle düğüne gitmiş altınada kocaman dolgu topuk ayakkabı giymiş

Son düzenleme:
Millet güzel olmaya çalışır, Beren ise tam tersi doğal güzelliğini çirkinleştiriyor sanırım.. O kıyafet ne öyle yaa yatarken bile giymem.

bencede kıyafet kötüymüş.şu selimle erdoğan bi kerede vuralı düşünseler ya.intikam düşünüyorlar,hiç vuralın intikamı diye birşeyden bahseden yok.gerçi onlara sarsalarda fatmagülle kerimi unutsalar keşke.bu mustafa da ne yapmaya çalışıyor ya

hayyyyyddeeeee mustafa fatmagüle iyi görünecem derken yalan oldun hacer anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…