fatmagülün suçu ne bol sohbet topiği

fatmagül kazansa dizi biter uzatamazlar bence kazanamaz duruşma ertelenir selimlerde serbest bırakılır tutuksuz yargılanır dava devam edeceği içinde iki tarafta tetiktedir ve birbirleriyle uğraşmaya devam ederler özellikle de erdoğan ortalığı karıştırmaya devam eder

bencede fatmagül kazanırsa dizi cok fazla sürmez.mutlak suretle 3'lü çıkacak yada tutuksuz yargılanacak:18:

ya buu senaristler ne salak yaa meltem mustı ne alakaaa:KK47::KK47:meltemde ne gurursuzmuss yaa kocan seni aldattıysa ille sendem yapcan alcalcan bi gece deee:63::63:sinir oluyorum böle şeylere yaaaa:84::84:anam kerimgillen fatmagülgi e yakınlasıo öle yaaa:KK69::KK69::KK69::KK69:espri felan edıo fatmagul garimm:KK23::KK23:halvet yakındır hee dimedi dimeyın:KK53::KK53:muko moku yedi zateee:KK54::76:zalah yaa atese attı adam seni yıllar önce ortada bırakmıs huylu huyundan vazmı gecer:KK35::KK35::KK55:ara ara bakabildim ama pek bi eksın yoktu bu bölümdee:KK52::KK52:

ya buu senaristler ne salak yaa meltem mustı ne alakaaa:KK47::KK47:meltemde ne gurursuzmuss yaa kocan seni aldattıysa ille sendem yapcan alcalcan bi gece deee:63::63:sinir oluyorum böle şeylere yaaaa:84::84:anam kerimgillen fatmagülgi e yakınlasıo öle yaaa:KK69::KK69::KK69::KK69:espri felan edıo fatmagul garimm:KK23::KK23:halvet yakındır hee dimedi dimeyın:KK53::KK53:muko moku yedi zateee:KK54::76:zalah yaa atese attı adam seni yıllar önce ortada bırakmıs huylu huyundan vazmı gecer:KK35::KK35::KK55:ara ara bakabildim ama pek bi eksın yoktu bu bölümdee:KK52::KK52:

mustafa selimden öç almak için yapıyor nişanlısına tecavüz ettiler diye o da onun karısına :KK34: ama meltemi anlamadım öyle zengin kültürlü bir kız nasıl oluyoda mustafaya yüz veriyor:KK19:mukoyda iyi olduuu:KK33: ama o yinerahmiyi kandırır ya geribim rahmi kıyamaz yine ona hamile olduğunu da öğrenince kabul eder. salihte ilk dafa doğru bir şey yaptı mukoyu ifade vermeye göndermekle münir onuda kandırmış inş hepsi cezasını çeker:KK4::KK4::KK4:

:KK53:fatonun topigini yeni gorum he:KK35:

valla su salih,mustiden adam cikti iyimi:KK34:

hadi muko sonunda bir m..ka yarayacaksin cabuk yetis mahkemeye:KK55:

haftaya dızı şöyle bıter kesın.hakım evet karar verıldı der herkes ayagı kalkar fatmagul donar yıne orda bıter.yada mukadder geldıgınde bıter.

[video=youtube;XiqnJv0eZlY]http://www.youtube.com/watch?v=XiqnJv0eZlY[/video]

Fragman çıktı kızlar :92::92::92:

X