fatmagülün suçu ne bol sohbet topiği

Bende izliyorum fatmagülü tabi kociş evde olduğu zaman tam izleyemiyorum kurtlar vadisini izliyor ancak reklamlarda açıyorum bugün yok rahat rahat izleyebilirim :KK52::KK52:

Bende izliyorum fatmagülü tabi kociş evde olduğu zaman tam izleyemiyorum kurtlar vadisini izliyor ancak reklamlarda açıyorum bugün yok rahat rahat izleyebilirim :KK52::KK52:

bende izliorum cnm ohh çayını da demle uzat bacaklarını izle valla sefan olsun :KK52::KK52:

bende izliyorum fatmagülü tabi kociş evde olduğu zaman tam izleyemiyorum kurtlar vadisini izliyor ancak reklamlarda açıyorum bugün yok rahat rahat izleyebilirim :KK52::KK52:

benimkide evdeyse kurtlar vadisini izliyor.:KK53:.ama ben netten bakıyorum...:KK52::KK52::KK52:

meg altta görmesem de seni burda olduğunu biliorum sarı hayalet fıstıkım :KK16::KK16:

fatmagülgilleri çekiştirmeye burdan devam ediyoruz kıslar :92::92::92:

:KK19:kanka senn fatmagül topiği daha kalabalık sennkinden devam edelim burayı kapattırırız kuzum :KK19:

:KK19:kanka senn fatmagül topiği daha kalabalık sennkinden devam edelim burayı kapattırırız kuzum :KK19:

yani bende orası kalabalıklaştı birden diye düşünmüştüm ama,bizimkisiler burayı da bulurlar eminim :KK16::KK16::KK16:

tmm kuşum o zaman topiklerin biirini kapattıralım ki bölünmeyelim hep beraber bi yerde konuşalım geyik yapalım :KK16::KK16: ben senn geyik topiğin olsun çok istiom :KK16::KK16:

tmm kuşum o zaman topiklerin biirini kapattıralım ki bölünmeyelim hep beraber bi yerde konuşalım geyik yapalım :KK16::KK16: ben senn geyik topiğin olsun çok istiom :KK16::KK16:

bende seni çok seviom biliyosun dimi :KK19::KK70::KK71::KK71::KK71::KK19:
benim açtığım kapandı zate :86: daha eskisi kalırmış :92:

X