fatmagülün suçu ne bol sohbet topiği

mukaddesin doğum yapmasını vermişlerdi önceden fatmagülüde arkadan vermişlerdi küt saçlı bi kızdı ama sinema sahnesinde şimdiki haliydi hem on iki yaşında olmalıydı bu kız

süper dikkatlisin,tebrik ederim :13:
aynen dediğin gibi bir sahne vardı evet..
özensizlik tamamen..

mukaddesin doğum yapmasını vermişlerdi önceden fatmagülüde arkadan vermişlerdi küt saçlı bi kızdı ama sinema sahnesinde şimdiki haliydi hem on iki yaşında olmalıydı bu kız

evet haklısınız çok bende şimdi anımsadım fatmagül orda kocaman şimdiki hali gibi mustafa bile var hakkaten olmamış yenge eve geldiğinde fatmagül ürkek bi çocuktu

Günaydınlarrr akşam seyredemedim yaa misafir vardı nasıldı dizi güzelmiydi muko ne ettti döndümü fatoyla kerim öpüştümü rahmi nee etti

Bence fatoo doktoruyla buluşcak :97: kerimde kalcak öyle

Günaydınlarrr akşam seyredemedim yaa misafir vardı nasıldı dizi güzelmiydi muko ne ettti döndümü fatoyla kerim öpüştümü rahmi nee etti

Günaydın abla :80: bende izlediğim kadar anlatimm :97:
muko kocasından hamile
fatonun tükkana mustafa geldi kerim yoktu işe gitmişti
sonra kerimle fato sinemaya gittiler fato yorgunluktan kerimin omzuna kafayı bi koydu film bitince uyandı :86: bi öpüşemediler tabe
ebe nine ile avukat arasında bişiler oluyo gibi beraber yemeğe gittiler avukat çiçek aldı filan

Pek bi ekşın yoktu yani bi mukonun hamileliği vardı

Hııı bide yaşaranlar batıyomuş

aha buyrun gelmeyenler listesi :86:

insan haber eder ben de gittim diğer topiğe bı baktım gillerr ailesi yorumları yok neold u dedım bızım kıslara megersem burdalarmsshaber vırın nen bıdıyaaabu kerimgil kosmasın artık fatmagülgillerın peşinden yiter yaaa:84:mustafa a mustafaane mok varsa o cocuktaaa :76:

eğer uzun süre gelmiyosan,habercaazının olmaması normeeell..
herkes biliyu burayı bi kerem hıhhhh
bi daa gelmemezlik yapma,oyarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…