fatmagülün suçu ne bol sohbet topiği

mukaddesin doğum yapmasını vermişlerdi önceden fatmagülüde arkadan vermişlerdi küt saçlı bi kızdı ama sinema sahnesinde şimdiki haliydi hem on iki yaşında olmalıydı bu kız

süper dikkatlisin,tebrik ederim :13:
aynen dediğin gibi bir sahne vardı evet..
özensizlik tamamen..

mukaddesin doğum yapmasını vermişlerdi önceden fatmagülüde arkadan vermişlerdi küt saçlı bi kızdı ama sinema sahnesinde şimdiki haliydi hem on iki yaşında olmalıydı bu kız

evet haklısınız çok bende şimdi anımsadım fatmagül orda kocaman şimdiki hali gibi mustafa bile var hakkaten olmamış yenge eve geldiğinde fatmagül ürkek bi çocuktu:KK1:

Günaydınlarrr akşam seyredemedim yaa misafir vardı nasıldı dizi güzelmiydi muko ne ettti döndümü fatoyla kerim öpüştümü rahmi nee etti :KK61: :KK61:

Bence fatoo doktoruyla buluşcak :97: kerimde kalcak öyle :KK1::KK1:

Günaydınlarrr akşam seyredemedim yaa misafir vardı nasıldı dizi güzelmiydi muko ne ettti döndümü fatoyla kerim öpüştümü rahmi nee etti :KK61: :KK61:

Günaydın abla :80: bende izlediğim kadar anlatimm :97:
muko kocasından hamile :KK53:
fatonun tükkana mustafa geldi :KK37: kerim yoktu işe gitmişti :KK37:
sonra kerimle fato sinemaya gittiler fato yorgunluktan kerimin omzuna kafayı bi koydu film bitince uyandı :86: bi öpüşemediler tabe :63:
ebe nine ile avukat arasında bişiler oluyo gibi :KK69: beraber yemeğe gittiler :KK56: avukat çiçek aldı filan :KK71:

Pek bi ekşın yoktu yani :KK51: bi mukonun hamileliği vardı :KK51:

Hııı bide yaşaranlar batıyomuş :KK60::KK60:

kardeleeeennnnn
ladyfıstıııkkkk
leydiperiiiiii
alyaaaaa
culyaaaa
safimuuuu
meliiiiiix
aaaannkkk
zebuuuşşş
aslıııııııı
kasketli bebiiişşşş
vs vs

nerdesiniz bakiimm :92::92::92:

yoklama yaptım,oturun zıfırrrr :63:

aha buyrun gelmeyenler listesi :86:

insan haber eder ben de gittim diğer topiğe bı baktım gillerr ailesi yorumları yok :KK30:neold u dedım bızım kıslara megersem burdalarmss:KK57:haber vırın nen bıdıyaaa:KK20::KK60::KK60:bu kerimgil kosmasın artık fatmagülgillerın peşinden yiter yaaa:84:mustafa a mustafaa:KK57:ne mok varsa o cocuktaaa :76:

insan haber eder ben de gittim diğer topiğe bı baktım gillerr ailesi yorumları yok :KK30:neold u dedım bızım kıslara megersem burdalarmss:KK57:haber vırın nen bıdıyaaa:KK20::KK60::KK60:bu kerimgil kosmasın artık fatmagülgillerın peşinden yiter yaaa:84:mustafa a mustafaa:KK57:ne mok varsa o cocuktaaa :76:

eğer uzun süre gelmiyosan,habercaazının olmaması normeeell..:63:
herkes biliyu burayı bi kerem hıhhhh :KK64::KK64::KK64:
bi daa gelmemezlik yapma,oyarımm :KK57:
:KK19:

X