fatmagülün suçu ne bol sohbet topiği

hoşbuldum gülllüüüüm bakıodum diğer tarafta kimse yok alla alla nerde bunlar diodum ki geyik topiğine baktım herkes burdaymış

Son düzenleme:
Makbuzmuydu o bende dedim ne koydu cebine :KK53:[/QUOTE]

ewet makbuzduuu kesin kerime felan gosteriri fatmagul soylemesseee kotu duruma dusecekkk:44::44::44:
peroş kafayı sıyırmış iyicene benden söylemesi

ayyy gecen haftaki gulme sahnesi ne bicimdi siyirmisss resmmmmmmmmmmmennnnn...:KK37::KK33::KK35:

kardeleeeennnnn
ladyfıstıııkkkk
leydiperiiiiii
alyaaaaa
culyaaaa
safimuuuu
meliiiiiix
aaaannkkk
zebuuuşşş
aslıııııııı
kasketli bebiiişşşş
vs vs

nerdesiniz bakiimm :92::92::92:

yoklama yaptım,oturun zıfırrrr :63:

ben yokum bu listede :84::84::84::84::84::84::84:
neyse bende gidim bariii:63::63::63::63::63:

topik daha yeni sayılır diğer topikte tek kalmasın kızlar tanıdıklarımıza haber salalım :92::92::KK64::KK64:

ewet kerime göstercek kerimle kapışcaklar vuracaklar birbirileni sonra fato koşacak peşinden kerimin tüyolar bunu gösteriodu bu tüyolar süper
izlerken eşimle diorum ki bak biraz sonra bu cümleyi kurck az sonra bu buraya girecek şu şuraya girecek :KK70:
siz çok fenasınız dio

ewet kerime göstercek kerimle kapışcaklar vuracaklar birbirileni sonra fato koşacak peşinden kerimin tüyolar bunu gösteriodu bu tüyolar süper
izlerken eşimle diorum ki bak biraz sonra bu cümleyi kurck az sonra bu buraya girecek şu şuraya girecek :KK70:
siz çok fenasınız dio

baska ne tuyolar var mukaddes hamilemiymissss:KK1::KK1:

rahmi vuralin anasina diyo pis kadinn diye muratta dioki kim pis kadin annemmi cocukta tanimis anasiniii:KK60::KK60::KK60:

X