Fatma Girik

1970ham.jpg

bu kadını hiç sevmiyorum hiç güzel rol yapamıyor

Fatma Girik mi güzel rol yapamıyooakannehirakannehir
Hakkını vererek oynuyo tüm filmlerinde zemuszemus.Türkiyedeki en iyi bayan oyunculardan birisi bence

sanırım itici geldiğinden oyunculuğuda batıyor size. olay bu bence. çünkü oyunculuğunun büyüklüğü konusunda, bütün sinema eleştirmenleri ,otoriteleri,hemfikir...

sinema eleştirmenlerinden bana ne ben beğenmiyorum yapmacık kadın
ay iyi beğenmiyorsanız beğenmiyorsunuz.sinema eleştirmenlerinden daha iyi anlıyorsunuz siz oyunculuktan demek.
.tamam deyip bu konuyu burada sonlandırıyorum,kendi adıma.
bir dahada yazmam size.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay bayıliciim.akannehir

sen haklısın. sen daha iyi biliyorsun . oldumu.:bbo:..

Aldığı ödüller 1965 Antalya Altın Portakal Film Festivali, En ıyi Kadın Oyuncu Ödülü, Keşanlı Ali Destanı
1967 Antalya Altın Portakal Film Festivali, En ıyi Kadın Oyuncu Ödülü, Sürtüğün Kızı
1. Adana altın koza film şenliği, 1969, Büyük Yemin, en iyi kadın oyuncu
1. Adana altın koza film şenliği, 1969, Ezo Gelin, en iyi kadın oyuncu
3. Adana altın koza film şenliği, 1971, Acı, en iyi kadın oyuncu
35. Antalya film şenliği, 1998, Sürtüğün Kızı, yaşam boyu onur ödülü
18. Ankara Uluslararası Film Festivali, Aziz Nesin Emek Ödülü

çok severim kendilerini :asigim: güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla , türk sinemasına damgasını vurmuş ender kişilerden ve bence en 'doğal' güzeli fatma girikalkisalkisalkis

çok severim kendilerini :asigim: güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla , türk sinemasına damgasını vurmuş ender kişilerden ve bence en 'doğal' güzeli fatma girikalkisalkisalkis

katılıyorum. ayrıca, estetiksiz güzeldir.

Çok güzel kadın, en çok 70 li yıllardaki uzun siyah saçlı hallerini çok beğeniyorum, oyunculuğuda çok iyi, filmlerinde Anadolu kadınını çok güzel canlandırmıştır, Boş beşik filmindeki oyunculuğu ve güzelliği dillere destan, özellikle anne rollerinde annelik özlemini yansıtarak oynamıştır, Toprak Ana filmini de çok beğeniyorum

Back