Kadınlar hakkındaki düşünceleri buyurun okuyun tam bir yobaz düşünce kusura bakmayında.
Kadın doktor istemez,karıları hasta oldumu yana yakıla kadın doktor ararlar bu tipler..
"Ben kadınların dükkan açmasını asla helal görmüyorum" , "Kadından memur olmaz. Kadınlar mektebe gitmez. Duymadık demeyin!"
'Bir baldız eniştesine gözükmemelidir. Beraber bir sofrada yemek yememelidir. Yalnız olarak bir yolda yürümemelidir'
'Kadınların şoför olarak arabaya binmeleri şehevata girer. Bunu ben kendi kafama göre söylemiyorum. Bu ayetin tefsirini yapan Hz. Ali diyor ki bu gibi bineklere binmek şehevattandır.'
'Kadınları aldılar işe, erkekler kaldı işsiz.'
'Şimdi kadınları okutuyorlar, düştü tavuk çakalın eline, tavuk çakalın eline düşerse ne olur? Çakal onu yer.'
Kadınların şerefi gizli kalmalarında ve erkeklerle görüşmemelerindedir. Kadın çalışacak diye tutturmuş, sonra aç kalırlarmış. Sen karışmasana, o Allahu Teala yarattığının rızkını verir. Sen yeter ki adam ol, Müslüman ol, uslu ol, akıllı ol.
'Kızlar katiyen ortaokul, lise üniversiteye gitmez. Bunun fetvası yoktur. Siz melek gibi kızlarınızı çocuklarınızı nasıl o gibi yerlere teslim edersiniz? Kızlarımızın tek gideceği yer kız medreseleri vardır. Oraya gidecekler. Hiç erkekle işleri yoktur.'
NakÅibendi Tarikatıânın Ä°smailaÄa Cemaati lideri Mahmut UstaosmanoÄlu'nun (Mahmut Efendi) vefatının ardından geçmiÅ yıllarda sohbetlerde söylediÄi sözleri ye...
onedio.com