Bugün hiç okuyamadım mesela bakalım70lere inince devamı su gibi geliyor canım yeter ki oku
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fatiha İle Gelen Mucize ❤️
- Konu Sahibi R4bi4
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hayırlı evlat için
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nasıl denk gelirse öyle okuyacağım canım bolustirme falan yapmadım ama bugün hiç okuyamadımAllah kabul etsin canım bende yarın baslıyacam.Kaç güne bölüştün canım.
- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
- 498
Evet canım, bütün sorularının cevabıMESELA BUGÜN YÜZDEN BAŞLAYACAĞIM BİR OTURMAYA 100 Ü BİTİRMELİMİYİM...BİRDE TEK BİR NİYETMİ KURMALIYIZ..
- 7 Eylül 2018
- 1.096
- 936
- 73
- 31
bir oturmaya 100 ü bitiremezsem acil işim falan olsa bölemezmiyimEvet canım, bütün sorularının cevabı
Allah dualarınızı kabul etsin arkadaslar rabbim kimsenin kucagını bos koymasın
Amiiin ..Amiinn Rabbim yardımcımız olsun.
Başladın mı fatihaya canımAmiiin ..Amiinn Rabbim yardımcımız olsun.
Başladın mı fatihaya canım
Basladım canım.Allahım kabul eder insallh.
Ben pek okumayamiyorum ama insallah bitiririm sen ne durumdasınBasladım canım.Allahım kabul eder insallh.