REMNUR Guru Kayıtlı Üye 24 Şubat 2010 104 0 7 Mart 2010 Konu Sahibi REMNUR #1 kızlar bilen varmı fatihde ücretsiz spor salonu keşke olsa hiç düşünmden giderdim ücretliya maddi imkanım yok bilgisi olanlar cevaplarınızı bekliyorum
kızlar bilen varmı fatihde ücretsiz spor salonu keşke olsa hiç düşünmden giderdim ücretliya maddi imkanım yok bilgisi olanlar cevaplarınızı bekliyorum
leylaklila Nirvana Kayıtlı Üye 11 Nisan 2007 3.076 2.397 30 Ekim 2010 Konu Sahibi REMNUR #2 REMNUR .!.: kızlar bilen varmı fatihde ücretsiz spor salonu keşke olsa hiç düşünmden giderdim ücretliya maddi imkanım yok bilgisi olanlar cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... sanıyorum fatih belediyesinin böyle bir çalışması var istersen fabim bir ara sor yardımcı olurlar
REMNUR .!.: kızlar bilen varmı fatihde ücretsiz spor salonu keşke olsa hiç düşünmden giderdim ücretliya maddi imkanım yok bilgisi olanlar cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... sanıyorum fatih belediyesinin böyle bir çalışması var istersen fabim bir ara sor yardımcı olurlar
imp Guru Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 879 4 28 Ocak 2011 Konu Sahibi REMNUR #3 ben ucretslısınede razıyım ama soyle bayanlar ıcın ıcınde yuzme havusununda oldugu guzel temız bır yer yok maalesef fatihte yada varsada ben bılmıyorum.. dogumdan sonra alınan bu +15 kg nasıl gıdecek kara kara dusunuyorum
ben ucretslısınede razıyım ama soyle bayanlar ıcın ıcınde yuzme havusununda oldugu guzel temız bır yer yok maalesef fatihte yada varsada ben bılmıyorum.. dogumdan sonra alınan bu +15 kg nasıl gıdecek kara kara dusunuyorum