başkalarının işine yarar diye yazıyorum ben geçmiş aylarda kendisiyle görüştüm. Fatİh Hocanın işinin ehli olduğuna şüphem yok ancak muayenede dahi pek ilgili değildi olabilir belki kendine çok güvendiği için bu şekilde davranmıştır onun bildiklerini bana anlatmaya gerek duymamıştır diyeceğim ancak ben kendisine başka bir şehirden gelmişim endişeliydim az da olsa igi bekledim. 5 6dk sürdü muayene sonrası myomun büyük olduğunu robotla başlayıp büyük ihtimal açığa dönebileceğini söyledi. Benim myomum çok büyüktü kendisi de tecrübeli bir hekim robotiğin benim ameliyatımda zor olacağını açık ameliyat hakkında bilgi vermesini isterdim. neyse kısa muayene sonrası asistanı ücret hakkında bilgilendiriyor robotik cerrahi 30 bin gibi bir rakam çıkardı açığa dönerse muhtemelen 20 bin alırdı muaye ücreti 400 lira ödemiştim ben bu ücreti ödeyemeyeceğimden vazgeçtim. Yine söylüyorum işinin uzmanı olduğundan şüphem yok ama hocanın izmirde 5 10 bin liraya yaptığı ameliyatı bu hastanede bu fiyata yapması hiç adil değil.