Bende bugün görüştüm 100 kişilik kına organizasyonu için 1800 TL dediler inanamadım. Külliye ve BSM hemen hemen aynı fiyatı veriyorlar ve resmen mükemmel ına geceleri oluyor. Ben düğüne masraf yaptığım için kınanın maliyetini minimumda tutmak istiyorum 500-600 TL arası max diye düşünüyorum. Zaten hafta içi olacak... Bir fikri olan yardımcı olursa sevinirim.
Bende bugün görüştüm 100 kişilik kına organizasyonu için 1800 TL dediler inanamadım. Külliye ve BSM hemen hemen aynı fiyatı veriyorlar ve resmen mükemmel ına geceleri oluyor. Ben düğüne masraf yaptığım için kınanın maliyetini minimumda tutmak istiyorum 500-600 TL arası max diye düşünüyorum. Zaten hafta içi olacak... Bir fikri olan yardımcı olursa sevinirim.
Bend irekt bir fiyat istedim, kaç kişi olduğunu sordular. 100 kişi için 1800 TL verdiklerine göre 2 sen eiçinde kişi başı 5 tl zam yapsalar 1500. Eğer sadece salonu tutmamıza izin verirlerse 300-500 TL bir hesap çıkıyor heralde bu iyi bir fiyat. Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Ben de çapada oturuyorum, kınanın kız evine yakın olması lazım diye o civardan bakmak zorunda kalıyorum. Bir tek burayı duydum. Yok mu yardımcı olabilecek bir başkası?