Fatih Harbiye Show Tv

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
Fatih Harbiye‘nin başrollerinde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer yer alacak. Fatih Harbiye, Fox ekranlarında başlıyor. Dizide başrollerin yanı sıra Süeda Çil, Ebru Şam, Dilara Öztunç, Itır Esen, Fırat Topkorur, Yusuf
Baymaz, Seda Türkmen, Kahraman Sivri, Özgürcan Çevik ve Özdemir Çiftçioğlu da rol alacaklar.
Fatih Harbiye'nin yapımcılığını Koliba Film yaparken ; yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor.. Senaryo
ise Hayriye Ersöz'e ait.
FOX TV'de yayınlanacak olan dizide, batının yaşam tarzıyla, geleneksel yaşam tarzı arasında
bocalayan Neriman adlı genç bir kızın hikayesi anlatılacak.
Neriman, Neriman’ın Fatih’te birlikte büyüdüğü, çocukluk aşkı Şinasi ve modern İstanbul’un varlıklı
üst sınıfından yakışıklı Macit arasında kalacak...

$422442-3-4-3f105.jpg $21368_278621672280205_1413281633_n.jpg

hangi kanallarda hangi diziler başlıyor fikri olan varmı
benim bildigim atv de medcezir diye bir dizi

dizinin baslamasını cok bekledim ama sanki beklentimi karsılamadı... ama yine de Kadir'in hatrına izlerim.

Dizi güzel gibi baştan izlemedim ortasında yakaladım ama tekrarıydı yani. Çok tekrar verdi zaten ama hiç başını yakalayamadım. Hemen de kız davete gelir gelmez çocuk asıldı ya tekneyle çıkarmalar filan ilk görüşte aşk aman aman. Ya ben başrolde oynayan kızı yaprak dökümünde çok beğeniyordum şimdi pek beğenmiyorum. Yine de izlenebilecek bir dizi. Yeni sezonda ne diziler var acaba tanıtımlar yapılıyor ama karmakarışık oldu. Ben merhamet ve karagülü bekliyorum sabırsızlıkla.

[video=youtube;Ux5Ar2SzRy0]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ux5Ar2SzRy0[/video]

bende yunus emre yıldırımer için bakacağım :KK1::KK1::KK1: benimde pek beklediğim gibi çıkmadı macitten nefret ettim :KK1: hemen tekneye götürdü öpmeye çalıştı falan olmadı ilk bölümden :KK20:

[video=youtube;Ux5Ar2SzRy0]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ux5Ar2SzRy0[/video]

bende yunus emre yıldırımer için bakacağım :KK1::KK1::KK1: benimde pek beklediğim gibi çıkmadı macitten nefret ettim :KK1: hemen tekneye götürdü öpmeye çalıştı falan olmadı ilk bölümden :KK20:

Evet ya bende böyle ilk bölümde ilk dakikada olan yakınlıkları sevmiyorum yapmacık oluyor dizi ne öyle hiç hayatında kız görmemiş gibi hemen ilk görüşte beğenmeler, tekneye götürmeler yeni yetmeler gibi. Dizi güzel gerçekten de ama bakalım nasıl sürecek.

Fatih Harbiye‘nin başrollerinde Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer yer alacak. Fatih Harbiye, Fox ekranlarında başlıyor. Dizide başrollerin yanı sıra Süeda Çil, Ebru Şam, Dilara Öztunç, Itır Esen, Fırat Topkorur, Yusuf
Baymaz, Seda Türkmen, Kahraman Sivri, Özgürcan Çevik ve Özdemir Çiftçioğlu da rol alacaklar.
Fatih Harbiye'nin yapımcılığını Koliba Film yaparken ; yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor.. Senaryo
ise Hayriye Ersöz'e ait.
FOX TV'de yayınlanacak olan dizide, batının yaşam tarzıyla, geleneksel yaşam tarzı arasında
bocalayan Neriman adlı genç bir kızın hikayesi anlatılacak.
Neriman, Neriman’ın Fatih’te birlikte büyüdüğü, çocukluk aşkı Şinasi ve modern İstanbul’un varlıklı
üst sınıfından yakışıklı Macit arasında kalacak...

Eki Görüntüle 757888 Eki Görüntüle 757890

yunus emre selamda oynayan cocuk demi :)

izledim ama devam eder miyim bilmiyorum tekrarına baktım.macit hemen kızı beğendi tekneye attı öpmeye çalıştı falan biraz ani gelişti bence.

Fatih Harbiye bu akşam ikinci bölümüyle ekranda :)

X