Fatih atmaca göz kapagi ve badem goz ameliyati

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Ben goz kapagi islemi icin bir doktor ararken kendisini internette buldum.doktora ameliyat olan var mi?ona gore randevu alip gidecegim.ya da goz kapagi ameliyati olup memnun oldugunuz doktorlari da belirtirseniz xok sevinirim

Kesinlikle tavsiye etmem. Instagram yorumlarına aldanmayın. Olumsuz yorumları anında siliniyor.Kaç kere denk geldim. Neden olumsuz yorumlar siliniyor diye yazdım o da silindi. Yine de girdim şahsen tanımak için. Adam resmen ego tavan yapmış,40 yıllık ahbap gibi yanınıza geliyor,olumsuz bir soru sorunca' ben en iyi doktorum,bu soruyu nasıl sorarsınız '' diye tepki veriyor. Siz ısrarla risk ya da işlemi sorunca bilinçsiz hasta olmadığınız gördüğünde ''sizi hasta olarak kabul edemem '' diyip kaçıyor:)) yani olay. Aman ucuz,kampanya diye tercih etmeyin. Sonra özelden bir kaç kişi döndü kesinlimle tavsiye edilemeyecek biri diye yazdılar. Iyi araştırın derim. Tabi eğer hala olmadıysanız. Herkese elbet aynı değildir ama burda ferdi bilgilerimizi paylaşıyoruz diye yazdım. Iyi bir öneri varsa bana da tavsiye edin lütfen. Selamlar

meer

merhaba

19 ekimde üst göz kapağı için Fatih Atmaca'dan randevu aldım ama yazdıklarınızı okuduktan sonra iptal etmeyi düşünüyorum. içime sinmemişti zaten. daha detaylı bilgi verme şansınız varsa sevinirim.

Ağustosta kendisine üst göz kapağı ameliyatı oldum ve gayet memnun kaldım. Çok kısa sürdü ve basit bir işlemdi. Estetikten canı çok yanmış biri olarak yine de iyi araştırın derim

Inanın beş para etmez. Eğer bir insan instagram da olumsuz yorumları siliyorsa demek ki yaptıklarını gizliyor. Asla tavsiye etmem. Güldür güldür de yenge tiplemesi vardı aynı öyle bir adam. Tv de de gördüm,hastalarına kuzum falan diyormuş diye övünüyordu. Ben gittim öylesine tuhaf ve yaptığı hatayı kabul etmeyecek biri. Zaten konuşma sonrası iptal edip çıktım. Sonra instagramdan yorum yaptım, üstelik kötüler şekilde bile değildi. Hemen silindi. Sonra okuyanlardan mesaj aldım meğer memnun olmayan bayağı varmış.Asla tavsiye etmem.
Mila estetik diye bir yer buldum şimdi orayı araştırıyorum. Dr. Ali Cemal Yılmaz yapıyormuş. Ataşehir bana uzak ama gidersem size yazarım. Mila estetik whatsaptan bir sürü resim gönderdi,bayağı bilgi verdi. Çizim çok önemliymiş. Isterseniz siz de araştırın lütfen. Selamlar

Merhaba. Ben de çok arastirma yaptim ve Fatih Atmaca'da karar kilacaktim. Fakat yukaridaki olumsuz yorum biraz tedirgin etti beni. Siz Fatih Bey'e yaptirdiniz degil mi. Öncesi sonrasi fotolariniz var mi

Ben de merak ediyorum Fatih Atmaca’yı ben de randevu aldım, tecrübesi olanlar keşke görse cevap yazsa bize

Merhaba bende 27 Ekime randevu aldım, işlemi kötü yaptı tarzı pek yorum yok. Eğer vazgeçmez amaliyat olursam sonuçları buradan paylaşırım. Göz kapağım yaşıma 10 yaş daha koyuyor. Umarım iyi bir sonuç alırım

Aysun Hanım tavrı dışında hekimliği ile ilgili Bilgi sahibi misiniz acaba? Öyleyse bizimle rica etsem paylaşır mısınız?

Aldınızmı randevu ? Oldunuzmu ameliyat?

Merhaba ben 5 gün önce ameliyat oldum Fatih hocaya. Şimdilik bir şikayetim yok açıkçası. Bir ağrım acım morarmam da olmadı sadece çok yeni olduğu için ödem var göz kapaklarımda. 10. gün dikişler alınacak hoca tam anlamıyla oturması 2-3 ay dedi

Aysun Hanım tavrı dışında hekimliği ile ilgili bir bilginiz var mı acaba
Ben oldum Fatih hocaya ameliyat. Yarın 10. günüm ve dikişlerim alınacak. Açıkçası süreçten gayet memnun kaldım. Çevremde operasyon olduğumu bilenler resmen göz çukurun oluştu diyor. Morluk acı ağrı olmadı çok rahat bir operasyon 20 dak sürüyor. Sadece şişlik var ödemden kaynaklı ama zaten hoca tamamen iyileşmesi ve oturması 4-5 ay sürer hassas bölge ince deri dedi

Ben de merak ediyorum Fatih Atmaca’yı ben de randevu aldım, tecrübesi olanlar keşke görse cevap yazsa bize
Ben oldum Fatih hocaya ameliyat. Yarın 10. günüm ve dikişlerim alınacak. Açıkçası süreçten gayet memnun kaldım. Çevremde operasyon olduğumu bilenler resmen göz çukurun oluştu diyor. Morluk acı ağrı olmadı çok rahat bir operasyon 20 dak sürüyor. Sadece şişlik var ödemden kaynaklı ama zaten hoca tamamen iyileşmesi ve oturması 4-5 ay sürer hassas bölge ince deri dedi

Aysun hanım nerde oldunuz hangi doktora acaba lütfen dönüş yaparmısınız bende olmam lazım birde öncesi sonrası resimleriniz varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…