Bu kasetlerin devamı seçime kadar dozaj arta arta verilecek gibi . Dur bakalım nereye kadar ?
Bdp nin düşük oyları ile neden oynanmak istenmiş ?
Fatih Altaylı kendi araştırma anketinde düşük çıkan bdp oylarını , diyelim ki gerçeği yansıtmadığını düşünerek ( biliyorsunuz anket şirketleri içinde seçim sonuçlarını tutturmak önemli ) yükseltmek , yani sonuçlarla oynamak istedi.
Bunun icazetini neden Bilal Erdoğandan alıyor ?
Oynanan oy akp ya da chp oyu değil , mhp den ve kararsızlardan bdp ye 2,5 - 3 yüzde kayıyor . Neden ?
Hadi onun nedeni yukarıda yazdığım gibi anketini gerçeğe yaklaştırmak için olsun , neden görüşme Bilal Erdoğanla yapılıyor ?
Haberi izlerken bu anketin Kürt açılımı ile alakalı bir dönemde halkı uyutmak için yapıldığını düşünmüştüm , yanılmamışım.
Mart 2013 -İmralı ile görüşmelerin partiler üzerinde yaptığı etki anketin sebebi.
Bu durumda MHP ve Bdp oylarının neden önem arzettiği gayet net ortaya çıkıyorzaten aus.
Bu anket 25 Ocak - 2 Şubat arasında yapılmış olan anket sanırım . Konsensus son anketi o .
Ankette bdp oyu % 6.2 yani bu oynanmış hali ise asıl sonuçlarda % 3 - 3.5 çıkmış . Bu da hiç gerçekçi değil .
Zaten bu anketlerin gerçeği yansıttığına ben inanmıyorum
Geçen hafta bu yolsuzluklarla alakalı bir anket paylaşmıştım 1500 kişiye sorularak yapılmış, çokta inandırıcı gelmemişti.
Bu ankette 1500 kişiyle yapılmış. Tüm Türkiye'yi yansıtması mümkün değil.
Senin dediğin gibi Altaylı nın tek derdi anketin gerçekçi gözükmesi olsa idi Bilal Erdoğan a iletilmezdi.
Onun korkusu hükümetin İmralı politikasının desteklenmiyor gözükmemesi.
Ana haberlerde çıktı mı bu ses kaydı arkadaşlar biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?