Fatih Altaylı, Anket Skandalı Ses Kaydı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
[video=youtube;DO5vazIhl38]https://www.youtube.com/watch?v=DO5vazIhl38[/video]

Sahtekarlık kanlarına işlemiş.Hiç mi doğru işleri yok bunların
hergün yeni bir şok Rant için yapmayacakları yok.Emin Çölaşan
bu Fatih Altaylı'nın ne mal olduğunu çok yazdı ama anlayana görmek isteyene.

Bu kasetlerin devamı seçime kadar dozaj arta arta verilecek gibi . Dur bakalım nereye kadar ?

Bdp nin düşük oyları ile neden oynanmak istenmiş ?

Fatih Altaylı kendi araştırma anketinde düşük çıkan bdp oylarını , diyelim ki gerçeği yansıtmadığını düşünerek ( biliyorsunuz anket şirketleri içinde seçim sonuçlarını tutturmak önemli ) yükseltmek , yani sonuçlarla oynamak istedi.

Bunun icazetini neden Bilal Erdoğandan alıyor ?

Oynanan oy akp ya da chp oyu değil , mhp den ve kararsızlardan bdp ye 2,5 - 3 yüzde kayıyor . Neden ?

Hadi onun nedeni yukarıda yazdığım gibi anketini gerçeğe yaklaştırmak için olsun , neden görüşme Bilal Erdoğanla yapılıyor ?

Haberi izlerken bu anketin Kürt açılımı ile alakalı bir dönemde halkı uyutmak için yapıldığını düşünmüştüm , yanılmamışım.

Mart 2013 -İmralı ile görüşmelerin partiler üzerinde yaptığı etki anketin sebebi.

Bu durumda MHP ve Bdp oylarının neden önem arzettiği gayet net ortaya çıkıyorzaten aus.

Bu anket 25 Ocak - 2 Şubat arasında yapılmış olan anket sanırım . Konsensus son anketi o .

Ankette bdp oyu % 6.2 yani bu oynanmış hali ise asıl sonuçlarda % 3 - 3.5 çıkmış . Bu da hiç gerçekçi değil .

Vallahi moralim düzeldi yahu İyi oluyor iyi her gün başka bi telefon kaydı sızdırıyorlar

eee öküz öldü ortaklık bitti

Ana haberlerde çıktı mı bu ses kaydı arkadaşlar biliyor musunuz?

Zaten bu anketlerin gerçeği yansıttığına ben inanmıyorum
Geçen hafta bu yolsuzluklarla alakalı bir anket paylaşmıştım 1500 kişiye sorularak yapılmış, çokta inandırıcı gelmemişti.
Bu ankette 1500 kişiyle yapılmış. Tüm Türkiye'yi yansıtması mümkün değil.
Senin dediğin gibi Altaylı nın tek derdi anketin gerçekçi gözükmesi olsa idi Bilal Erdoğan a iletilmezdi.
Onun korkusu hükümetin İmralı politikasının desteklenmiyor gözükmemesi.

Hükümetin Kürt açılımında esası , doğuda kendi oylarının artması mı yoksa bdpnin mi ?

Sen asolalan mhp deki yükselişin gösterilmek istenmemesi diyorsun anlıyorum ama yerine oturmadı kafamda.

Ha yerine oturmadı diye mantıklı bir sebep aramıyorum ,öyle sesli düşünüyorum yoksa şu konuşmanın asla mantıklı bir yakıştırması olmaz .

Son düzenleme:
bu video hala kalkmamış hayret,

internet yasası sayesinde, artık herşey daha güzeli ülkemiz günlük güneşlik olacak, yaşasın

Sses kayıtları montajmış Turkıyenın en tarafsız gazetesı Haberturkte çarşaf gibi ilk sayfada kendını aklmaya calışmış Fatıh Altaylı.Yalnız super capsler dönüyor bu konuyla alakalı

Sses kayıtları montajmış Turkıyenın en tarafsız gazetesı Haberturkte çarşaf gibi ilk sayfada kendını aklmaya calışmış Fatıh Altaylı.Yalnız super capsler dönüyor bu konuyla alakalı

Bu mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…