• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fast food sevenlere korkunç haber

:skandal:
Bu haberi görünce Kızılay'ın göbeğindeki bir fast food restorantta hamburger yerken birden masaların arasında dolaşmaya başlayan fare geldi aklıma .:kusmuk: O günden beri çok mecbur kalmadıkça dışarıda bir şeyler yemek içmekten kaçınırım.

Fast Food yememeye azami özen gösteriyorum, en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile, onun yerine bildiğim güvendiğim yerlerde Lahmacun, dürüm yemeyi tercih ederim, ki lahmacun dürüm gibi yiyecekleri de dışardaysak ve çok acıkıp eve kadar dayanamayacaksak yeriz, evde yemek en güzeli, ani acıkmalar olursa diye ekmek hamuru mayalayıp koyuyorum dolaba, ihtiyaç halinde kızartıyorum mis gibi oluyor:-)

Niye arada böyle haberler çıkıyor ben pek inanmıyorum ama kesin konuşmamak lazım

İlk taşındığımız gün eşimle burgerin kralı olan meşhur restorana gittik, patatesleri resmen makine yağında kızartmışlardı içimiz kalktı. Hamburger desen o biçim. Bir daha oradan yemedim, hamburger de yemedim. Belki bırakırım bu alışkanlığı.

Biz evde yapıyoruz,arada nadiren gidiyoruz ama evdeki daha güzel oluyor tabi

Yeni okuduğun bir habere bebeği doğrmak istemeyen kadınlardan doğmamış embroyralı alıp araştırma için gerek deyip bunlardan dna alıp tatlandırmak içln yiyeceklere ekliyorlarmış tadı farklı olsun diye ,korkunç

iyice şehir efsanesine dönüyor konu hadi hayırlısı :27: neyse yemiyorum diyemem, bu habere rağmen herhalde en temiz şey yine hamburger.. zira bizim tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkamayan yurdum insanının yaptığı yiyecekleri yollasak neler çıkar bilemiyorum.. arada yiyorum, ama çocuklar için çoğunlukla evde yapıyorum..

Evde yapilanin tadi disaridakini tutmuyo ne yazik ki. Yada ben beceremiyorum bilemiycem ama bende cok sık tuketiyorum. .
Neler okuduk ama yinede vazgecemedik..

Back