• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faşist Profesör saçmaladı: Dışkı yedirmek işkence değil!

Durduk yere yiyin dememiştir herhalde..
Deprem anından idrarın içilmesi gibi bir yorumdur herhalde diye düşündüm.
Normalde zaten fikirleri hep toplumun tersi olan biri..

Adam 80li yıllarda Evren darbesinden sonra hapislerde millete dışkı yedirme şeklinde yapılan işkenceleri aklamak için demiş İpek. Yani Bu işkence değil, ne var ki orangutanlar da birbirine b.konu veriyor biz de onlarla aynı soydayız demiş.

Senin dediğin gibi masumane değil adam Evren mentalitesini aklıyor aklınca... :KK14:

Adam 80li yıllarda Evren darbesinden sonra hapislerde millete dışkı yedirme şeklinde yapılan işkenceleri aklamak için demiş İpek. Yani Bu işkence değil, ne var ki orangutanlar da birbirine b.konu veriyor biz de onlarla aynı soydayız demiş.

Senin dediğin gibi masumane değil... :KK14:
Adam deprem profu ya o bakımdan şeeedddmiştim aslında.
Adamın tarzı biraz belli aslında. Kendi çapında konuşup, eğlensin. Buna yorum yaparak adam yerine koymuş gibi oluruz.
İğrenç ötesi.
Sorunlu bir çocukluğu olsa gerek:KK14:

hey gidi 6 .Filoya karşı çıkan Denizim.
Kemiklerin sızlıyordur umarım.
6.Filo askerleriyle yatmayı reddeden genelev kadınları kadar onurlu olamadı kimilerimiz.

Niye kemiklikleri sizlasin? Burjois havasinda "ay aman ben havadaydim ölümü ögrenirken ve üstelik strasbourg gibi bir yere gidiyordum, tanrim ne zengin ileri biriyim" diye aslinda bildigin kezban gibi hava atanin laflari ile niye sizlasin? Cani bok ceken birini kim, niye ciddi alsin?

37 yıldır şu sözü nerede kullansam diyordum , buldum :confused:

Şengörün söylemleri ; '' bok yemenin arapçası '' olmuş .

Çok gezen mi çok bilen mi? Tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan? Hımm dışkı bal gibi yenir, idrar ayran gibi mi içilir? off Aklımda deli sorular yarattın proff...:confused:

Niye kemiklikleri sizlasin? Burjois havasinda "ay aman ben havadaydim ölümü ögrenirken ve üstelik strasbourg gibi bir yere gidiyordum, tanrim ne zengin ileri biriyim" diye aslinda bildigin kezban gibi hava atanin laflari ile niye sizlasin? Cani bok ceken birini kim, niye ciddi alsin?
uğruna öldüğü milletin profesörü ne hale gelmiş diye sızlar.
Yoksa o bizim kahramanımız .Bunu yalaka takımı değiştiremez.

hey gidi 6 .Filoya karşı çıkan Denizim.
Kemiklerin sızlıyordur umarım.
6.Filo askerleriyle yatmayı reddeden genelev kadınları kadar onurlu olamadı kimilerimiz.
Kemikleri sızlasın diye resmen dua gibi bisey olmuş yorumunuz .. Ne demeye sızlatıyorsunuz Deniz'in kemiklerini yiyeceği b.k olan bir adam için ..

Back