farsca okuma

kız:) Farsça'ya da mı merak sardın:KK37:
:KK45::KK53:benim bir ingilizce ve bir fransizca konum daha var. Hep bu ac gözlülügüm yüzünden hic birini ögrenemiyorum :KK53:. Almancaya baksam yeter de artar bile aslinda. Bugün baya konustum ama disarda. Kresten de övgü geldi kizim iyi konusuyormus. Almanca sarki aciyordum hem.kendim icin hem onun icin onlari söylüyormus kreste. Mutlu oldum büyüsün bana da ögretsin dedim :dua::KK37:

:KK45::KK53:benim bir ingilizce ve bir fransizca konum daha var. Hep bu ac gözlülügüm yüzünden hic birini ögrenemiyorum :KK53:. Almancaya baksam yeter de artar bile aslinda. Bugün baya konustum ama disarda. Kresten de övgü geldi kizim iyi konusuyormus. Almanca sarki aciyordum hem.kendim icin hem onun icin onlari söylüyormus kreste. Mutlu oldum büyüsün bana da ögretsin dedim :dua::KK37:
ehehehe:)))) çok hoşsun:KK200:
afferin kızına:KK66: anasının kızı:anne: senin gayretinden kapmıştır:KK52:
dil kullanmadan öğrenilmiyor, yakında ben de dışarda yakaladığımın yakasına yapışıcam "konuş benle" diye:eek:
senin illa ki iyidir Almancan kahve yahu, sınavını bile geçtin yani:)
ama iyice oturt öyle yönel başka dillere:KK66:
bu arada Farsça gerçekten çok güzel bir dil:KK200:

ehehehe:)))) çok hoşsun:KK200:
afferin kızına:KK66: anasının kızı:anne: senin gayretinden kapmıştır:KK52:
dil kullanmadan öğrenilmiyor, yakında ben de dışarda yakaladığımın yakasına yapışıcam "konuş benle" diye:eek:
senin illa ki iyidir Almancan kahve yahu, sınavını bile geçtin yani:)
ama iyice oturt öyle yönel başka dillere:KK66:
bu arada Farsça gerçekten çok güzel bir dil:KK200:

Biliyor musun fit ne yaparsan yap burda belli bir süre gectikten sonra konusman gelisiyor. Hic calismayanlar bile konusuyor cat pat... Benim istedigim seviyede degil ama hergün gittigim düzenli isim olunca daha iyi olacak diye düsünüyorum.

X