• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
o altın sandıklardan bişi çıkmadı bana ya, 2 tane denk geldi birinden golden tavuk çıktı birinden de benzin çıktı

Ben bir süredirbiraz oyundan koptum Netim yoktu kendim ilgilenemedim
Oyundaki değişiklerde oyalıyor beni yeni oynuormuşum gibi
Ama hediye konusuna gelince baan zaten hiç 40- 50 lmediamaşimdilerde 1-2 var yada yok işte
Ama tabi netim olmadığı için bende kimseye biey gönderemedim
Şimdide bu makinem çok avaş çok oyalıyor 1 saatte 2 iş yapamıyorum
oyun zaten başlı başıma kasıyor makinayı

Ama baktımki herkes almş başını yürümüş mşlh
Yeni yeni işler hediyeler fln var
Benm ahırım bile tmmlanabilmişdeğil daha eksikleirm var o eksikler artık hediyeler içinde yok
Nasl tmmlanacak o ahır bilmiorum

yaa kızlar faceye girilmiyor sizdede aynımı
ceylanmelek yollardım ama girilmiyo faceye canımm

o altın sandıklardan bişi çıkmadı bana ya, 2 tane denk geldi birinden golden tavuk çıktı birinden de benzin çıktı

şanslısın yani 2 tane cıkmıs hemde herkese cıkmayacak onlar çünkü demekki çok önemli şeyler çıkmayacaak

kızlaaar çiftliğe köpiş gelio
26787_341431471314_171538016314_4056578_1058947_n.jpg

bence sarı sandık email adreslerini vermeyenler için yapılmış bişey merak etsinler email adreslerini açsınlar diye banada geldi sarı sandık ama bişey çıkmadı sıradandı

bişey soracağım email adresimi farmilleden sildirmek istiyorum ne yapmam lazım yani bana email adresinden bişey göndermesinler ne yapmam lazım bilmiyorumkismile

şu sandık bana gelmedi yaaa herkese gelmiş gunde kac defa ekip biçiyorum

banada henüz gelmedi,amaaaan bana gelsede işe yarar bişey çıkmaz zaten

evet ya altın tavuk cıkmıs birinede bende zaten kümesimde 60 tane altın tavuk var 40 tanede acıkta 100 tane bıktım artık
işe yarar bişiler çıkar sandım bende ama çıkmıomus

8 tane balonum ,2 tane çamurlu domuzum,1 tane beyaz keçim , 1 tanede ahşap kuş yuvam oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

kızlar altın tavuk nasıl alıyosunuz bende hiç yok hediyelerden mi çıkıyo yoksa marketten mi alıyosunuz?

markette var ama pahalı fv ile yani
canım arkadaslarının yayınladıgı altın tavuklardan alıosun öyle cıkıo

ben bırakmadım bırakmayıda dusunmııııımzemuszemus
valla hep yenilikler cıkıo cok sürükleyici bence

bende bırakacak gibi değilim :) ama benim arkadaslarım da bıraktı 4kişi ancak oynuyoz gift gelmio beni de eklermisiniz:)

Back
X