Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen bir kaç komşumda gri at gördüm satılmıyor bildiğim kadarıyla paylaşılıyor sanırım ne yapınca oluyor bilginiz var mıCADIARZU
Kizlar bugun at ahirim bi baktim eksik olmasina ragmen tamamlandi bi anda,cok sevindim yerini falan ayarladim guzelce ,,sonra bi baktim geri eski haline donmus tahta olarak :roflol: 12 tane malzemem var daha cooookk 50 olmasina...niye beni boyle sevindirdi bi anda anlamadim cinss
geçen bir kaç komşumda gri at gördüm satılmıyor bildiğim kadarıyla paylaşılıyor sanırım ne yapınca oluyor bilginiz var mıCADIARZU
ya kızlar 150 valentin hediyesi toplayınca ne çıkıyo gören var mı, 50 de havuz çıkıyo 150 de ne çııkıyo acepbilmiyorumkismile
kızlar acil 4 komşuya ihtiyacım var bahçemi büyütmek için boshayallersmile
komşu olmak isteyenler özelden mesaj atabilirmi?
eyfel kulesi çıkıyo :))
kızlar koleksiyonla ilgili bilgisi olan varmı hepsini biriktirip trade in yapmak mı mantıklı acep cevap please
Arkadaslar ben neden kimseye at ahiri icin malzeme yollayamiyorum,,o aletlerin hic biri bende yok,,,sadece nal ve at gozlugu var...Bana yollayanlar hediyelerinide kestiler baktilar benden bisey gitmiyorr :)))
Guldugume bakmayin sinir oluyorum!