• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
arkadaşlar, saving your farm,plase do not clase your browser diyorsa yaptıklarınızı yanı değişiklikleri kaydediyor o yuzden de biraz yavaşlıyor

geçen bir kaç komşumda gri at gördüm satılmıyor bildiğim kadarıyla paylaşılıyor sanırım ne yapınca oluyor bilginiz var mıCADIARZU

hmm tamam canım çok sağola.s.

kızlar acil 4 komşuya ihtiyacım var bahçemi büyütmek için boshayallersmile
komşu olmak isteyenler özelden mesaj atabilirmi?

Kizlar bugun at ahirim bi baktim eksik olmasina ragmen tamamlandi bi anda,cok sevindim yerini falan ayarladim guzelce ,,sonra bi baktim geri eski haline donmus tahta olarak :roflol: 12 tane malzemem var daha cooookk 50 olmasina...niye beni boyle sevindirdi bi anda anlamadim cinss

Kizlar bugun at ahirim bi baktim eksik olmasina ragmen tamamlandi bi anda,cok sevindim yerini falan ayarladim guzelce ,,sonra bi baktim geri eski haline donmus tahta olarak :roflol: 12 tane malzemem var daha cooookk 50 olmasina...niye beni boyle sevindirdi bi anda anlamadim cinss

canım aynı şey bana da oldu ben de sevindim ama boşa boshayallersmile
benim de eksik 7 parçam kaldı.
ismimi yolladım özeline eklersin yerimseniben

geçen bir kaç komşumda gri at gördüm satılmıyor bildiğim kadarıyla paylaşılıyor sanırım ne yapınca oluyor bilginiz var mıCADIARZU

mysert den gelmiyor gri at ahırın tamamlanınca geliyor ahırını tamamlayıp yayaınlayan arkadaslarındanda alabiliosun

ya kızlar 150 valentin hediyesi toplayınca ne çıkıyo gören var mı, 50 de havuz çıkıyo 150 de ne çııkıyo acepbilmiyorumkismile

Arkadaslar ben neden kimseye at ahiri icin malzeme yollayamiyorum,,o aletlerin hic biri bende yok,,,sadece nal ve at gozlugu var...Bana yollayanlar hediyelerinide kestiler baktilar benden bisey gitmiyorr :)))
Guldugume bakmayin sinir oluyorum!

7 KOMSUYA IHTIYACIM VAR ,,,,oZELIME YAZABILIRSINIZ....hERGUN BENDENDE BOL BOL BOL HEDIYE GELIR:smiley-cool:

selam kizlar ,bende bu oyunun delisi oldum,24.leveldeyim arkadasa ihtiyacim var ,ayrica su at ahiri icin harnesse ihtiyacim var.arkadas olarak eklerseniz sevinirim

kızlar koleksiyonla ilgili bilgisi olan varmı hepsini biriktirip trade in yapmak mı mantıklı acep cevap please

bende baslarda yollamadim bana kalsinlar diye ama yollamak gerekiyor
ribbonlari tamamlamamiz icin... ribbon mavi olana dek yollicaz yani..

Arkadaslar ben neden kimseye at ahiri icin malzeme yollayamiyorum,,o aletlerin hic biri bende yok,,,sadece nal ve at gozlugu var...Bana yollayanlar hediyelerinide kestiler baktilar benden bisey gitmiyorr :)))
Guldugume bakmayin sinir oluyorum!

giftler 2-3 günde degisiyor aslinda.. gözden kacirmis olabilirsin belki..

kızlar şu kahverengi ayıyı bulamadım ben ya nerden bulcam bilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X