• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
birsürüde şey yayınlanmıştı onlarıda alamadım
anlamadığım şeyde biz giremiyoken nasıl yayınlandılar ya sinir oldum ühühü

kızlar ben sonunda oyunaa girebildiimm :hooray:

canımcım tam hedilerimi alırken sayfa bi kopuyo onlarda yok oluyo mafoldumben
neyseki düzeliyo sanırsam

aynen benim hem hediyelerim gitti hemde bi ara girdim birsürü hayvanlarımın sağılma vakti gelmişti tam yaparken kitlendi baştan girdim hepsi sıfırlanmış onlardanda para alamadım:((

cık olmuyoo bugün oyun yok sanırım bize
yine gitti

benım oldu ektımsonunda bakalım kızım yerınde duruyormu hala olmadıysa bacaklarını çartt diye ikiyer ayırıvercem

ayy son parama kadar harcadım ektım bıçtım çit aldım yıne olmamış aaa bıktım artık oynamıyorum

kızlar listemde olmayan arkadaşlara arkadaşlıkistegı gonderdım farm açılsakomsulukta göndercem ama

valla sinir geldi açtım ektim biçtim ama olmamış sayfa yenileyince yine eski halinde herşey oynamıcam artık yatıyorum yarın düzelir inşallah

kızlar ben de tarla büyütmüştüm ama 22x22 değil.. sonra yer değişikliği falan yapmştım...şimdi açtım eski haline dönmüş...noldu bu farma yaaaa :(

valla sinir geldi açtım ektim biçtim ama olmamış sayfa yenileyince yine eski halinde herşey oynamıcam artık yatıyorum yarın düzelir inşallah

ayy benımde ole ya son aparama akdr ektım bıctım harcadım çitaldım bı baktımkı olmamış deliridm yaaa

yendıen yaptım ama çocugu hapsedebildım buna sevındım ama :) ben den bugunluk bukadr iyi geceler

ya kızlar benim komşularım niye çıkmıyo oyun sayfasında sadece 6 komşu görünüyo ama komşularım linkini tıklayınca çok var komşu, ben mi beceremiyorum acep

bayanlar bu topiği yeni keşfettim benide arkadaş olarak eklermisiniz?

Günaydın kızlar
Ben dün akşam mahsüllerimi topladım bi de kümes aldım içine de gelen hediye tafuklarımı tıktım zemuszemus
16 saatlik olan yeni mahsüllerimi ektim kapadım inşallah benimde sizin gibi bugün açtığımda eski haline dönmüş olmaz :gitme:
Çok zorlandım ama facebookta mı bi sorun var farmvilledemi çözemedim
Dün akşam her ikisine de girmek tam bir sorundu :oklava:

günaydın kızlar level 32 olmamın şerefine herkese zeytin ağacı yolladımsositososito

Son düzenleme:
Back
X