Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kizlar bu madalya oyunu nasil oluyor ? otomatikmi gelisiyor yoksa biz mi tiklatmaliyiz?

karaliche nin karakoyununu bende kaptım....çok hoşmuş yaaaa.....tarlamda çok güzel durdu..şimdi sıra kara ve pembe inekte.....

pinarcim bende ekledim senu..zemuszemus

ben de ekledım baya kısıyı ,kim kim bılmıyorum ama :))

Kızlar ben herkese zeytin ağacı yolluyorum, özel olarak istediğiniz hedaye varsa belirtin yerimseniben
bana banana ve date tree yollayabilirsiniz :ecrin_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi hoşda ben tarlamı açamıyorum bembeyaz duruveriyo sayfaaa

Kızlar ben herkese zeytin ağacı yolluyorum, özel olarak istediğiniz hedaye varsa belirtin yerimseniben

bana yolla canım hayallerimin ağacıydı...
ben herkeze şimdilik date tree yollayabiliyorum..yakında at ta göndericem mesela yarın.....kaydirigubbakcemile2

bendede baya kisi eklendi, ama hafizam iyidir kimin kim oldugunu unutmam.. =)
Ipekcim..bana bi tane tavsan yollarmisinzemuszemus

ayy duygucum bilseydim tavşan gönderirdim,date tree yolladım..gönderebildiğim en yüksek şey o da....

ala benem hafıza ii deel ben unuturum burda nick orda isimler kaydirigubbakcemile3 kusura bakmayın artık

yhaf deelde ayşegulle pınar neden listemde deiller :S

duygu senin tavşan bana geldi...beni eklememişsin sen..çabık bakem ekle hemen....

listemdesin pinarcim.. geldi date tree tsk komsum..en pahalisi oysa daha iyi benim icin
zaten az param var acemiyim henüz :1rolleyes:

valla bende en yüksek yollayabildiğimi göndertmeye çalışıyorum isteği olan burdan yazsın bilekkkk

sen benım lıstemdesın cnım ,benım avatarımla profıl fotom aynı oradan anlarsın..

da ben sızı nıye komusum olarak gormuyorum :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…