Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535

kim dedi olm bunu sana akannehir
biri seni fena kandırmış :sinifsinif:
altında coming soon (çok yakında) yazıyordu zaten daha önce bende açıklamıştım
daha açık değil hedef ne bilmiyoruz diye ama aşık mısınız yavrimu okumuyorsunuz yazınlanları kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

22 x 22 acilmasi icin toplam kac komsu gerekiyorki ?
benim nerdeyse 60in üzerinde komsum var yetersizmis 20 komsu daha istiyoakannehir

akannehir 80 komşu yani, temem yaparız kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

canım doğru söylüyorsun ama benim tarlam zaten 18e 18 ben 20e 20 olsun istiyorum ama olmadı nedense
genede bilgilerin için çok teşekkür ederim komşucum kaydirigubbakcemile5

Pasaklı ben de pek yakında diyor daha olayı yok bunun diyodum amaa yabancı forumlarda, sitelerde bütün madalyalar alınınca açılcak denmiş. Bumuyani söyleyince inanadım :mymeka: Zaten 2-3 madalyam eksikti son günler sıkılmış olsam da madalyaları tamamlama işine yoğunlaştım, hakkaten fena keklendim :sinifsinif:

canım doğru söylüyorsun ama benim tarlam zaten 18e 18 ben 20e 20 olsun istiyorum ama olmadı nedense
genede bilgilerin için çok teşekkür ederim komşucum kaydirigubbakcemile5

ay öyle mi :kedi:
o zaman hedef komşu sayın eksiktir yada yeterli altının yoktur
bilmiyorum ki başka neden olmaz :kedi:

:gitme: :gitme: yaaaa
olsun bebekim üzülme neyseki bu bi oyun
ya gerçekten çiftçi olsaydık kaydirigubbakcemile3

22x22 arazi büyüklüğü açılmış kızlar
baya pahalı yaw :)
acep neden actılarki ?
durup durup yenilikler yapıyolar :)

canım ınternet sıtesınd ebı msjda okudum bende bırı ole yazmış ben onu paylaştım siiznle.kız açılcagıunı bend ebılmıyordum bende harcadım boşa paramı bıde agaçlaırmı hayvalanrımı sattım yenıdne alcktım 5parasız kaldım şimdi tarla var ekcek para yok

22x22 arazi büyüklüğü açılmış kızlar
baya pahalı yaw :)
acep neden actılarki ?
durup durup yenilikler yapıyolar :)

eskı ragbet yok farmvılleye oyuzdne bence.ilk başlerken muthış bı hevesle başlanıyor ama sonra sonra hele 30levelden sonra hep aynı seyler vardı çok kişi level atladıkca daha uuzn süreli şeyler ekıyordu sıktı çünkü benı sıkmıştı yanı ama şimdi 22 22 açılınca ekcem dıkcem derken yenıden farmda gezer oldum..

keklenmek mi aşk olsun arkadaşım yaa. bozuldum bak şimdi bu sözune

:roflol:Senin durum benimkinden de kötüymüş.
Ağaç doldurdum ben tarlayı, yarın yada öbür gün alıcam madalyayı ama o ağaçları nasıl temizlicem tarladan bilmiyorum akannehir

çok alıngan oldun ama sen yaa :teselli:
bişey söylemeye korkcam artık sana mafoldumben

benim tarlaya baksana sap gibi kaldı bıd tarla buyuyunce kızıda hapsedemedim ipini koparmış boga gibi bı o başa bi bu boşa gezinıyor koşturuyor zavallım
ama senın tarla şekıl olmuş guzel görunuyor kızz

bende ağaçlarımı satıyorum ama nası biliyo musunuz
bekliyorum meyveler oluyo meyveleri toplayıp yetişmeye başlamadan satıveriiym gaari :jeyyar:

:roflol:
Yok nan ne güzel hobi bahçesi yapmıştım ben, görevleri tamamlıcam diye önce hayvan doldurdum şimdi ağaç, hiç bişeye benzemiyo şimdi, eski haline getircem ama

bende ağaçlarımı satıyorum ama nası biliyo musunuz
bekliyorum meyveler oluyo meyveleri toplayıp yetişmeye başlamadan satıveriiym gaari :jeyyar:

Ben de satıcam daa, aynı gün içinde kaç yüz ağaç diktim biliyin mii, ben bilmiim :sinifsinif:
Dikmek saatler aldı, silmek mahvetcek beni oof offf :bbo:

ne zorun vardı olm ne diye diktin yüzlerce ağacı anlamiiim ki :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…