Bumuyani, bütün görevleri tamamlayınca açılcak 22x22 dedin ben deli gibi ağaç diktim, labirentimi bile dağıttım mafoldumben
Aha da açılmış işte kendi kendine boşa mı gitti benim emeklerim :sinifsinif:
22 x 22 acilmasi icin toplam kac komsu gerekiyorki ?
benim nerdeyse 60in üzerinde komsum var yetersizmis 20 komsu daha istiyoakannehir
canım doğru söylüyorsun ama benim tarlam zaten 18e 18 ben 20e 20 olsun istiyorum ama olmadı nedensecanım bende onu deneyerek öğrendim
komşu sayın yeterli de olsa coinslerin fazlasıyla da olsa en küçüğü almadan bi sonrakine geçemiyorsun
yani önce 14x14 sonra 16x16 sonra 18x18 yapman gerekir ki 20x20 büyütebilesin tarlanı yerimseniben
canım doğru söylüyorsun ama benim tarlam zaten 18e 18 ben 20e 20 olsun istiyorum ama olmadı nedense
genede bilgilerin için çok teşekkür ederim komşucum kaydirigubbakcemile5
Pasaklı ben de pek yakında diyor daha olayı yok bunun diyodum amaa yabancı forumlarda, sitelerde bütün madalyalar alınınca açılcak denmiş. Bumuyani söyleyince inanadım :mymeka: Zaten 2-3 madalyam eksikti son günler sıkılmış olsam da madalyaları tamamlama işine yoğunlaştım, hakkaten fena keklendim :sinifsinif:
Pasaklı ben de pek yakında diyor daha olayı yok bunun diyodum amaa yabancı forumlarda, sitelerde bütün madalyalar alınınca açılcak denmiş. Bumuyani söyleyince inanadım :mymeka: Zaten 2-3 madalyam eksikti son günler sıkılmış olsam da madalyaları tamamlama işine yoğunlaştım, hakkaten fena keklendim :sinifsinif:
22x22 arazi büyüklüğü açılmış kızlar
baya pahalı yaw :)
acep neden actılarki ?
durup durup yenilikler yapıyolar :)
canım ınternet sıtesınd ebı msjda okudum bende bırı ole yazmış ben onu paylaştım siiznle.kız açılcagıunı bend ebılmıyordum bende harcadım boşa paramı bıde agaçlaırmı hayvalanrımı sattım yenıdne alcktım 5parasız kaldım şimdi tarla var ekcek para yok
keklenmek mi aşk olsun arkadaşım yaa. bozuldum bak şimdi bu sözune
bumuyana sen bende eklmsın
çok alıngan oldun ama sen yaa :teselli:
bişey söylemeye korkcam artık sana mafoldumben
benim tarlaya baksana sap gibi kaldı bıd tarla buyuyunce kızıda hapsedemedim ipini koparmış boga gibi bı o başa bi bu boşa gezinıyor koşturuyor zavallım
ama senın tarla şekıl olmuş guzel görunuyor kızz
bende ağaçlarımı satıyorum ama nası biliyo musunuz
bekliyorum meyveler oluyo meyveleri toplayıp yetişmeye başlamadan satıveriiym gaari :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?