Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
günaydın bacular günaydın bende oynuyom bu oyunu :lepi: :lepi: :lepi:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kızlar yeşil ineğimin birini sağdım az önce hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

milktonium yazıyo.. sözlükten baktım bulamadım.. tonium nedenem kızlar biri bana söylesin çatlıycam meraktan(mantık gereği karışık süt diye tahmin ediyorum ama yanılıyor olabilirm tabii)

günaydın bidenemopuyorumnanaktan
aramıza hoşgeldin.. kahvaltı yaptınmı hemen sana bi tost+ çay ikram edem

bu arada çayımız gayet organik vede yeşil çay.. kendi tarlamdan bizzat topladım.. tosttaki sucuklarda bizim çiftlik hayvanlarından.. kendi mahsulümüzdür şahsenzemuszemus

afiyet olsun bidenem..

bu arada çayımız gayet organik vede yeşil çay.. kendi tarlamdan bizzat topladım.. tosttaki sucuklarda bizim çiftlik hayvanlarından.. kendi mahsulümüzdür şahsenzemuszemus

afiyet olsun bidenem..

belli şekercim belli
ikiside çok lezetliydi mahsul yetiştiren ellerin dert görmesin inşallah opuyorumnanaktan

Günaydııııııııııııııııınnnn kızlar opuyorumnanaktan

BrkDgn09
bilgiler icin sagol cnm, ilk mesajin buraya kayit oldugun tarih bugün
biraz süpheli geldi bana.. delikafadulden

aynen kızlar bu kişi banada şüpheli geldi erkek olabilir dikkat

erkekmiş zaten kızlar kötü içerikten bildirdim ben ama siz de bildirin isterseniz :hulya:
teşekkür ederiz bize bu tüyoları verdiğin için ama erkek üye burada yasak yasakkelime

kızlar ben bu fece alışamadım sağolsun iki arkadaş hediye göndermiş ben aldım onlara nasıl yollayacağğım zaten face tecrübem yok sadece oyun oynuyorum ben hediyeyi nasıl yollayabilirim

kızlar ben bu fece alışamadım sağolsun iki arkadaş hediye göndermiş ben aldım onlara nasıl yollayacağğım zaten face tecrübem yok sadece oyun oynuyorum ben hediyeyi nasıl yollayabilirim

Oyunu açtığında, play denilen yerin solunda free gift var, orayı tıkla.Sayfa açıldıktan sonra ne göndereceğini seç, sonra göndereceğin arkadaşlarını seç.En fazla 20 kişi seçebilirsin.Sonra send tuşunu tıkla, o yine "göndereyim mi" diye sorar, ona da evet de, yollamış olursun.Umarım becerebilmişimdir anlatmayı.

selam komşiiilar şu doları arttırmak için ne yapabilirim acil ev alcam kendime yawww yerinde sayıyo

komşilerim çok güzel kek yaptım benim çiftliğe geleninde evin önüde yiyelim :)))))))))))))
bende hala olmayan komşular varmış bakıyorumda 60 komşum var ama hala eksiğim varmış

slm komşular ekinlerimi bir güzel topladım yenilerinide ekledim
ineğimide sağdım bekliyorum:)

kızlar bişey sorucam bazen ekinlerden bazılarının üzerinde parlak parlak yıldız gibi bişeyler çıkıyor onlar ne??

kızlar bişey sorucam bazen ekinlerden bazılarının üzerinde parlak parlak yıldız gibi bişeyler çıkıyor onlar ne??

Komşuların gelip tarlanı gübrelediğinde, gübrelenen mahsüllerde çıkıyor o yıldızlar..Sen de bir başkasının tarlasını gübrelediğinde onlarda da çıkıyor.Böylece gübreli olduğunu anlıyorsun.Ayrıca gübrelenmiş mahsüller solmuyor

merhabalar benımde tarlam var amme burda bunla ılgılı bı topık oldunuu duymamıştım ıyı oldu onuda öğrendiö ayşem sayesınde

tamam teşekkür ederim denedim şimdi gübreleyince xp verdi:))

şimdi ben kızı samanların arasına kapattım ne oluyo öyle yapınca bana bişey değişmemiş gibi geldi yine aynı devam ediyo oyun
hızlanıyo falan demişlerdi

merhabalar benımde tarlam var amme burda bunla ılgılı bı topık oldunuu duymamıştım ıyı oldu onuda öğrendiö ayşem sayesınde

selam çiftlik ahalisiiiiiopuyorumnanaktan
tarlamı biçtimm ektimm size selam verip kaçıyorumm daha birsürü iş beni bekliyoooo
seherimm farmville oynayıpta burada olmamak mümkünmüü duymayana duyururuz bizzzzemuszemus

şimdi ben kızı samanların arasına kapattım ne oluyo öyle yapınca bana bişey değişmemiş gibi geldi yine aynı devam ediyo oyun
hızlanıyo falan demişlerdi

Ekerken hızlı yapıyor, yani başına kadar yürümüyor.Zaman kaybı olmuyor..
Bence herkes kızı kapatsın, mesela ben komşularımın tarlalarını gübrelerken (kız kapalı değilse) fenalık geçiriyorum, iki saat o tarafa doğru yürüyor..(büyük tarlalar için geçerli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…