- Konu Sahibi EU3
- #1.501
günaydın bacular günaydın bende oynuyom bu oyunu :lepi: :lepi: :lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın bidenemopuyorumnanaktan
aramıza hoşgeldin.. kahvaltı yaptınmı hemen sana bi tost+ çay ikram edem![]()
bu arada çayımız gayet organik vede yeşil çay.. kendi tarlamdan bizzat topladım.. tosttaki sucuklarda bizim çiftlik hayvanlarından.. kendi mahsulümüzdür şahsenzemuszemus
afiyet olsun bidenem..
BrkDgn09
bilgiler icin sagol cnm, ilk mesajin buraya kayit oldugun tarih bugün
biraz süpheli geldi bana.. delikafadulden
aynen kızlar bu kişi banada şüpheli geldi erkek olabilir dikkat
kızlar ben bu fece alışamadım sağolsun iki arkadaş hediye göndermiş ben aldım onlara nasıl yollayacağğım zaten face tecrübem yok sadece oyun oynuyorum ben hediyeyi nasıl yollayabilirim
kızlar bişey sorucam bazen ekinlerden bazılarının üzerinde parlak parlak yıldız gibi bişeyler çıkıyor onlar ne??
Komşuların gelip tarlanı gübrelediğinde, gübrelenen mahsüllerde çıkıyor o yıldızlar..Sen de bir başkasının tarlasını gübrelediğinde onlarda da çıkıyor.Böylece gübreli olduğunu anlıyorsun.Ayrıca gübrelenmiş mahsüller solmuyor![]()
merhabalar benımde tarlam var amme burda bunla ılgılı bı topık oldunuu duymamıştım ıyı oldu onuda öğrendiö ayşem sayesınde
şimdi ben kızı samanların arasına kapattım ne oluyo öyle yapınca bana bişey değişmemiş gibi geldi yine aynı devam ediyo oyun
hızlanıyo falan demişlerdi